Blogolj!
2018.02.22.
Ebben a hideg téli időszakban még jobban fog esni, ha megtömjük a hasunkat minden jóval, a lelkünket meg muzsikával. A kalandvágyók pedig Budapest rejtett zugait is megleshetik.
2018.02.15.
Hideg van sötét, de ez minket nem akadályoz meg abban, hogy élvezzük a hétvégét. A szervezők pedig nem restek, csábítanak is filmre, farsangi bulira és koncertekre egyaránt.
2018.02.08.
Közeledik a hétvége, de az idő nem épp a legkellemesebb, ilyenkor az embernek nincs sok kedve kimozdulni. Ezt viszont mégsem ússzuk meg szerencsére, mert a Várkert Bazár most sem hagy minket cserben.
2018.02.01.
Tombolda lesz a hétvégén, szóval felkészülni, mert zúgni fog mindenki feje a zenétől (és remélhetőleg nem a másnaptól).
2018.01.25.
A kulturális programok sokszínűsége mellett a szervezők arra is törekednek, hogy minél emberközelibb legyen egy-egy rendezvény. Ebben a pár napban a testközelből megtapasztalt irodalom és történelem fogja meghatározni a minőségi kikapcsolódást.
2018.01.18.
Ahogy azt megszokhattuk, most sem lesz unalmas a hétvége, és szerencsére a programok változatosságának köszönhetően a jövőjüket építő fiataloktól kezdve a nyolcvanas évek megszállottjain át, a filmrajongókig mindenki megtalálja a magának való kikapcsolódást.
2018.01.11.
A következő napok izgalmas és érdekes programjai leginkább a múltról, emlékezésről, nosztalgiáról és a régmúlt idők történeteiről fognak szólni, legyen szó akár az I. világháborúról, a hatvanas évek Budapestjéről vagy az irodalom nagyjairól.
2018.01.04.
Az év eleje még a visszarázódásról szól, újra jönnek a szürke hétköznapok, de ennek ellenére szerencsére lesznek programok is, ha kicsit soknak tűnik visszamászni a mókuskerékbe. Mindenki megtalálja a kedvére valót.
2017.12.28.
Ez az év azon időszaka, amikor az ember – jó esetben – többet lazul, bulizik és többet lóg a barátaival. Ez fokozottan érvényes a karácsony utáni napokra, pláne szilveszter estére, így az sem meglepő, ha minden szórakozóhely fergeteges bulival és koncertekkel. készül.
2017.12.21.
A karácsony előtti utolsó napok kapkodással és futkorászással telnek, de ilyenkor is érdemes kicsit kikapcsolni és stresszmentesíteni magunkat. Ehhez pedig jó kis programok nyújtanak segítséget.

Ezeket a cikkeket olvastad már?