Blogolj!
2015.08.19.
Túl van a tesztfázison az a könyv, ami akár 4 évre megoldhatja egy ember ivóvízellátását, méghozzá a könyv lapjainak speciális szűrőjének segítségével!
2015.06.23.
Néhány nap alatt bejárta a világot az angliai vak terrier története, akit mindenhová barátja kísér. A két elválaszthatatlan kutya évek óta kóborolt együtt, mire megtalálták őket.
Címkék: hősök
2015.06.23.
A Kanadában élő, magyar származású pszichológus, Feldmár András sorait idézzük életről, döntésekről, hősiességről. Egy biztos. A Te sztoridat te írod! Legyen olyan, amiben szívesen és boldogan élnél!
Címkék: hősök
2015.06.23.
Nem sokan hallottak Telkes Máriáról, a szolártechnika igazi szakértőjéről, akit Amerikában csak „Sun Queen”-ként emlegetnek. Itthon talán kevesen tudják, hogy a világ egy magyar származású tudósnőnek köszönheti az első környezettudatos napházat!
Címkék: hősök
2015.06.23.
Néhány napja arra kértünk benneteket, hogy írjátok alá a Bora Borán rekedt Nyíri Patrícia petícióját, így talán érdemben is foglalkozik az üggyel Francia Polinézia. Nem tudni, hogy a 11 ezer aláírásnak köszönhető-e, de a bíróság a nőnek ítélte kisfia felügyeletét, sőt arra is engedélyt kapott, hogy elköltözzön férjétől.
Címkék: hősök
2015.06.22.
A Kínai Yulin Fesztiválnak évente több ezer kutya esik áldozatául az évezredes hagyományok miatt. Egy 65 éves nő pénzt, időt és energiát nem sajnálva 2400 kilométert utazott, hogy megmentsen 100 kutyát a biztos haláltól.
Címkék: hősök
2015.06.22.
Stressz- és konfliktuskezelés, gyomlálás és vállalkozási ismeretek. Eljött az idő, amikor a nap nem a bemagolt lexikális tudástól kel fel. A világ kezdi felismerni, hogy a legújabb generációt környezettudatosságra és empátiára kell nevelni, közösségben való létre és együtt gondolkodásra.
Címkék: hősök
2015.06.19.
Halácsy Péter, a Prezi egyik alapítója mindennél többre értékeli a kreativitást és a tehetséggondozást, ezért óvodát alapít. Átgondolt intézményeket szeretne látni maga körül, ezért már idén szeptembertől várják az óvodai nevelés alól felmentett gyerekeket, akiknek kreatív közösséget és hátteret biztosítanak.
Címkék: hősök
2015.06.18.
Legyél 1 a 10 ezerből, aki aláírja a Bora Borán rekedt család petícióját. Ennyi kell ugyanis, hogy végre érdemben is foglalkozzanak az üggyel, és hazatérhessen a kis Noah és édesanyja.
Címkék: hősök
2015.06.16.
Barabás Lujza még csak hat éves, de már most elmondhatja, hogy ő az első magyar óvodás, akinek a Louvre-ban állították ki a festményeit!
Címkék: hősök

Ezeket a cikkeket olvastad már?