Blogolj!
2018.02.15.
Hideg van sötét, de ez minket nem akadályoz meg abban, hogy élvezzük a hétvégét. A szervezők pedig nem restek, csábítanak is filmre, farsangi bulira és koncertekre egyaránt.
2018.02.08.
Közeledik a hétvége, de az idő nem épp a legkellemesebb, ilyenkor az embernek nincs sok kedve kimozdulni. Ezt viszont mégsem ússzuk meg szerencsére, mert a Várkert Bazár most sem hagy minket cserben.
2018.02.01.
Tombolda lesz a hétvégén, szóval felkészülni, mert zúgni fog mindenki feje a zenétől (és remélhetőleg nem a másnaptól).
2018.01.25.
A kulturális programok sokszínűsége mellett a szervezők arra is törekednek, hogy minél emberközelibb legyen egy-egy rendezvény. Ebben a pár napban a testközelből megtapasztalt irodalom és történelem fogja meghatározni a minőségi kikapcsolódást.
2018.01.18.
Ahogy azt megszokhattuk, most sem lesz unalmas a hétvége, és szerencsére a programok változatosságának köszönhetően a jövőjüket építő fiataloktól kezdve a nyolcvanas évek megszállottjain át, a filmrajongókig mindenki megtalálja a magának való kikapcsolódást.
2018.01.11.
A következő napok izgalmas és érdekes programjai leginkább a múltról, emlékezésről, nosztalgiáról és a régmúlt idők történeteiről fognak szólni, legyen szó akár az I. világháborúról, a hatvanas évek Budapestjéről vagy az irodalom nagyjairól.
2018.01.04.
Az év eleje még a visszarázódásról szól, újra jönnek a szürke hétköznapok, de ennek ellenére szerencsére lesznek programok is, ha kicsit soknak tűnik visszamászni a mókuskerékbe. Mindenki megtalálja a kedvére valót.
2017.12.28.
Ez az év azon időszaka, amikor az ember – jó esetben – többet lazul, bulizik és többet lóg a barátaival. Ez fokozottan érvényes a karácsony utáni napokra, pláne szilveszter estére, így az sem meglepő, ha minden szórakozóhely fergeteges bulival és koncertekkel. készül.
2017.12.21.
A karácsony előtti utolsó napok kapkodással és futkorászással telnek, de ilyenkor is érdemes kicsit kikapcsolni és stresszmentesíteni magunkat. Ehhez pedig jó kis programok nyújtanak segítséget.
2017.12.14.
Már csak egy hét és itt van a karácsony, mindenki sürög-forog, kapkod, hogy még az utolsó napokban ajándékokat, kiegészítőket szerezzen be. Ehhez pedig igen sok segítséget nyújtanak az ötletes karácsonyi vásárok, börzék és még egy kis nyugira is lesz idő.

Ezeket a cikkeket olvastad már?