Blogolj!
2016.12.15.
Lassan célegyenesbe érünk, ami a karácsonyi előkészületeket illeti, mindenki ajándékok után fut, dekorációkat keresgél, díszíti a lakást, válogat a fák között. A nagy hajtásban viszont ne feledkezzünk meg a kikapcsolódásról sem.
2016.12.08.
Két hét, és itt a karácsony, rekordsebességgel mennek a napok, ezért ki is kell használni a hétvégéket, hogy egy kis karácsonyi és kellemes téli hangulatot csempésszünk a sűrű hétköznapok közé. Természetesen a következő napokban is akad pár olyan program, ami hangulatba hoz minket.
2016.12.06.
Ha december 6, akkor Mikulás, ablakban a csizma, benne minden, mi jó. Elsőre ez ugrik be mindenkinek ha a pirosruhás fehérszakállasról van szó, ám aki nem gyerek, az nem valószínű, hogy izgatottan rohan az ablakhoz reggel. Aki már kinőtt ebből, viszont még mindig akar mikulásozni, annak itt van pár tipp mára.
2016.12.01.
Hideg van, hivatalosan is tél, fázunk, de mindezek ellenére ez azt jelenti, hogy közeleg a karácsony, advent második vasárnapja, és ráadásul a Mikulás is errefelé tart, így nem meglepő, hogy a hétvége is elsősorban erről fog szólni.
2016.11.24.
Elérkeztünk november utolsó hétvégéjéhez, ami egyben az adventi időszak kezdetét is jelenti. Már csak egy hónap van hátra karácsonyig, így nem csoda, ha karácsonyi fényekben úszik minden, ami nem csak a látványra, hanem a programokra is igaz.
2016.11.17.
Ezt a hétvégét leginkább a visszaemlékezés, a gyerekkor, és hazánk egyik legmeghatározóbb alkotója határozza meg. Így a nosztalgia fényében kedvenc rajzfilmünkről, játékainkról és Makovecz Imréről szól a következő pár nap.
2016.11.10.
Hivatalosan még várni kell kicsit a télre, de gyakorlatilag már itt kopogtat. Hideg van, közeledik a karácsony, ami nem jelenthet mást, mint hogy jönnek a már megszokott vásárok, finom ételek és a jó meleg forralt bor. Kerüljünk egy kicsit ünnepi hangulatba a hétvégén, amit kezdjük a hasunkkal.
2016.11.03.
Két fő irányt ígér ez a hétvége programok szempontjából. Az 1956-os forradalomra való megemlékezés és a hozzá köthető tematikus rendezvények, illetve a kortárs művészetek megismertetése a közönséggel az, ami a következő pár napra jellemző lesz.
2016.10.27.
Végre közeleg a négynapos hétvége, amit a rendezvényszervezők természetesen ki is használnak. Mi is használjuk ki a programkavalkádot, hiszen ahogy az éjszakák egyre hosszabbak, úgy az izgalmas események száma is növekszik. Persze nem csak éjjel, hanem nappal is nyakunkba vehetjük a várost.
2016.10.21.

Ezeket a cikkeket olvastad már?