Blogolj!
2017.04.13.
Elmaradhatatlan kellékei a következő napokban a fent felsoroltak, és természetesen a húsvét alkalmával nem csak sonka, tojás és nyúl, hanem rengeteg program is vár mindenkit.
2017.04.10.
Minden évben április 11-én, József Attila születésnapjához kapcsolódva megrendezik a költészet napját. Ez természetesen idén sem lesz másként, így kedden számos programmal készülnek a szervezők.
2017.04.06.
Eköré a három dolog köré épül ez a hétvége, és bár húsvét még nincs, de virágdömping és tavasz annál inkább. Elsősorban szabadtéri programokat válogattunk össze, hiszen az év egyik legszebb időszaka van most. Használjuk is ki!
2017.03.30.
Sőt, már-már nyári magasságokba lép a hőmérő foka, ezért nem is kérdés, hogy ki kell mozdulni a hétvégén. Vegyes programok várnak minket most is, kulturális eseményektől kezdve szabadtéri sütkérezésig.
2017.03.24.
Most már nincs mese, hivatalosan is tavasz van. Napsütés, madárcsicsergés és jó idő, ami azt jelenti, hogy irány a természet, ki a szabadba! Ennek megfelelően a hétvégére izgalmas és változatos programokat ajánlunk.
2017.03.23.
Hajlamosak vagyunk a természettel való kapcsolatunkat háttérbe szorítani életünk során, pedig mindannyian tudjuk, hogy a természet, az állatok közelsége mélyen gyökerező, ösztönös igényünk. A kikapcsolódást, feltöltődést jelentheti, ha akár csak egy órára, vagy egy hétre kiszakadunk a mókuskerékből.
Címkék: programajánló
2017.03.16.
A fővárosba ezerszámra jönnek a turisták, hogy meglátogassák az ismert fürdőket. Most viszont mi is igazi újdonságokat élhetünk át a szebbnél szebb fürdőkben, ugyanis a Víz Világnapja alkalmából rengeteg program várja a látogatókat.
2017.03.09.
Bár már itt a jó idő, és ilyenkor legszívesebben a szabadban töltjük a szabadidőnket, akad hétvégén olyan program is, ami a föld alá kalauzol bennünket. Érdemes most is szétnézni az események között.
2017.03.02.
Hivatalosan is beköszöntött a tavasz, és vele együtt a kellemes idő is, így adja magát, hogy a hétvégén kimozduljunk a szabadba. A programszervezők is így készültek, szóval itt az ideje elhagyni a lakást.
2017.02.23.
Nincs mese, szeretjük a hasunkat. Ezért mindegy milyen apropóból, de élvezzük az ízeket. A hétvégi budapesti programok pedig újfent remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy ne maradjuk éhesek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?