Blogolj!
Eltökéltük, hogy nem hagyunk titeket élmények és kalandok nélkül, ezért minden pénteken hozunk nektek egy országos programajánlót. Lesz mozi, könyv, gasztro és kirándulás. Mi adjuk az ötletet, ti pedig megélitek! Áll a buli?
Címkék: szabadidő
2015.06.03.
Nemrég beszámoltunk nektek a világ egyik legszimpatikusabb vállalatáról, mely marketing modellje alapján minden eladott cipő után egy pár lábbelit adományoz a rászoruló gyerekeknek. Blake Mycoskie cége most az értelmi fogyatékos sportolókat segíti, méghozzá veled együtt!
Címkék: hősök
2015.06.03.
A flow fogalom megalkotója, Csíkszentmihályi Mihály egyszerű és nagyszerű receptje a boldog élethez...
Címkék: Napi flow
2015.06.03.
Tudtad, hogy a textilipar évente fél millió tonna hulladékot generál? Na és azt, hogy ezek többsége a hulladéklerakóban végzi, holott nagy részük újrahasznosítható? A magyarországi Printa pont ezért működik a slow fashion, vagyis a minőségi divat koncepciója szerint.
Címkék: szabadidő
2015.06.03.
Mielőtt kifogásokat keresnél arra, miért nem sportolsz, nézd meg a 92 éves Harriette Thomson nem mindennapi teljesítményét...
Címkék: hősök
2015.06.02.
Nem feltétlenül kell lemondanod szőrös kedvencedről a nyaralás során sem, hiszen egyre több hotel engedi, hogy kutyusod is veled tartson a maratoni nyaraláson. Sorozatunkban bemutatunk neked néhány helyet, melyet feltétlenül meg kell látogatnod a nyáron!
Címkék: szabadidő
2015.06.02.
Felesleges méregdrága kerti bútorokra és kiegészítőkre költeni, ha néhány egyszerű technikával te magad is ötletes darabokkal rukkolhatsz elő. Összegyűjtöttünk neked egy kis inspirációt, szigorúan a kreativitás és a környezettudatosság jegyében
Címkék: szabadidő
2015.06.01.
A kifogástalan alakú Disney-hercegnők vagy Barbie babák már gyerekkorban elkezdik formálni a tökéletességhez való viszonyunkat. A babák viszont nemhogy ránk, de a sérült gyermekekre sem hasonlítanak, amit néhány hősies anyuka végre megelégelt. Így születtek meg ezek a játékok...
Címkék: hősök
2015.06.01.
Ahhoz, hogy előre juss, nem elég a szíveddel és az eszeddel akarnod. Élvezned is kell, méghozzá minden egyes sejteddel.
Címkék: Napi flow
2015.06.01.
Elég egy kicsit tudatosabban hozzáállnod a napi történésekhez, és máris kevesebb stresszel kell megbirkóznod. Összegyűjtöttünk neked néhány nagyon egyszerű tippet, melyekkel azonnal jobb lesz a hangulatod.
Címkék: test-lélek

Ezeket a cikkeket olvastad már?