Blogolj!
2017.12.28.
Ez az év azon időszaka, amikor az ember – jó esetben – többet lazul, bulizik és többet lóg a barátaival. Ez fokozottan érvényes a karácsony utáni napokra, pláne szilveszter estére, így az sem meglepő, ha minden szórakozóhely fergeteges bulival és koncertekkel. készül.
2017.12.21.
A karácsony előtti utolsó napok kapkodással és futkorászással telnek, de ilyenkor is érdemes kicsit kikapcsolni és stresszmentesíteni magunkat. Ehhez pedig jó kis programok nyújtanak segítséget.
2017.12.14.
Már csak egy hét és itt van a karácsony, mindenki sürög-forog, kapkod, hogy még az utolsó napokban ajándékokat, kiegészítőket szerezzen be. Ehhez pedig igen sok segítséget nyújtanak az ötletes karácsonyi vásárok, börzék és még egy kis nyugira is lesz idő.
2017.12.07.
Ha december, akkor karácsony. Ha karácsony, akkor pedig minden helyen fények, színek és hangulatok, így kicsit sem meglepő, hogy bár még hetek választanak el az ünnepektől, a programok már egész hónapban a hangolódásról szólnak.
2017.11.30.
A tél, legfőképpen természetesen a december az ünnepi készülődésről szól telepakolva az összes klisével amit el tudunk képzelni. De ilyenkor ki ne szeretné ezeket a már jól bevált kliséket? Mikulás, adventi díszek készítése, karácsonyi vásár, forró csoki… Ezek a kedvencek ezen a hétvégén sem maradnak ki.
2017.11.23.
Sűrű hétvége előtt állunk most is, ugyanis ha valaki ügyes, akkor elcsíphet egy legendát, játszadozhat kedvére és még egy irodalmi klasszikus is életre kelhet a szeme előtt.
2017.11.16.
Sűrű lesz a hétvége, de természetesen mi nem bánjuk. Sőt! Változatosságon, pörgésen és ünneplésen lesz a hangsúly.
2017.11.09.
Még nem igazán van karácsonyi és téli hangulat, hiszen bő egy hónap van még az ünnepekig, de a hangolódást már most el lehet kezdeni.
2017.11.02.
November első hétvégéje most elsősorban a film- és zenerajongóknak kedvez, mivel számos izgalmas vetítés, filmfesztivál lesz és igazi gigaslágerek is felcsendülnek.
2017.10.26.
Hideg van és köd, rossz idő, de pont erre van a Halloween, ami manapság már egyre jobban begyűrűzik itthonra is. Hiszen mindig kell indok a bulira, a beöltözésre, nem is beszélve a jobbnál jobb töklámpásokról, amik ezen a hétvégén ellepik majd a várost.

Ezeket a cikkeket olvastad már?