Blogolj!
2018.03.08.
Az első igazán tavaszi hétvégét a nőnap határozza meg, vagyis lehet bőven válogatni a „női” programok közül, ennek ellenére viszont a felhozatal színes és vegyes lesz.
2018.03.01.
Bár már március van, az időjáráson a tavasz még nem igazán látszódik. Viszont ebben is megtaláljuk a szépséget, hiszen a havas tájat nem lehet megunni, a programok pedig a téli hangulatot idézik.
2018.02.22.
Ebben a hideg téli időszakban még jobban fog esni, ha megtömjük a hasunkat minden jóval, a lelkünket meg muzsikával. A kalandvágyók pedig Budapest rejtett zugait is megleshetik.
2018.02.15.
Hideg van sötét, de ez minket nem akadályoz meg abban, hogy élvezzük a hétvégét. A szervezők pedig nem restek, csábítanak is filmre, farsangi bulira és koncertekre egyaránt.
2018.02.08.
Közeledik a hétvége, de az idő nem épp a legkellemesebb, ilyenkor az embernek nincs sok kedve kimozdulni. Ezt viszont mégsem ússzuk meg szerencsére, mert a Várkert Bazár most sem hagy minket cserben.
2018.02.01.
Tombolda lesz a hétvégén, szóval felkészülni, mert zúgni fog mindenki feje a zenétől (és remélhetőleg nem a másnaptól).
2018.01.25.
A kulturális programok sokszínűsége mellett a szervezők arra is törekednek, hogy minél emberközelibb legyen egy-egy rendezvény. Ebben a pár napban a testközelből megtapasztalt irodalom és történelem fogja meghatározni a minőségi kikapcsolódást.
2018.01.18.
Ahogy azt megszokhattuk, most sem lesz unalmas a hétvége, és szerencsére a programok változatosságának köszönhetően a jövőjüket építő fiataloktól kezdve a nyolcvanas évek megszállottjain át, a filmrajongókig mindenki megtalálja a magának való kikapcsolódást.
2018.01.11.
A következő napok izgalmas és érdekes programjai leginkább a múltról, emlékezésről, nosztalgiáról és a régmúlt idők történeteiről fognak szólni, legyen szó akár az I. világháborúról, a hatvanas évek Budapestjéről vagy az irodalom nagyjairól.
2018.01.04.
Az év eleje még a visszarázódásról szól, újra jönnek a szürke hétköznapok, de ennek ellenére szerencsére lesznek programok is, ha kicsit soknak tűnik visszamászni a mókuskerékbe. Mindenki megtalálja a kedvére valót.

Ezeket a cikkeket olvastad már?