817-re nőtt a fertőzöttek száma hazánkban
Elhunyt újabb 9 idős, krónikus beteg is, amivel 47-re nőtt a halálos áldozatok száma.
Blogolj!
2019.12.26.
Két ünnep között sincs pihenés, és bár ez az időszak a lelassulást is magával hozza, a szervezők most is igen kitettek magukért, így akinek hiányzik egy ki pörgés, annak van pár jó tippünk.
2019.12.19.
Már tényleg csak pár nap, és itt van az év egyik legszebb ünnepe. Természetesen a programok is ennek fényében szerveződnek a következő napokban, amik segítenek igazán a karácsonyra hangolódni.
2019.12.12.
December közepén mi is lehetne a fő téma, mint az advent és a karácsony. Ünnepibe öltözik a város, és persze a hétvégén sem maradunk színes programok nélkül.
2019.12.05.
Kár lenne tagadni, hogy ez a hétvége miről is szól, hiszen kell egy kis karácsonyi előzönge, avagy jön a Mikulás, így a következő napok főszereplője a piros ruhás, nagyszakállas lesz.
2019.11.28.
Elérkezett az év utolsó hónapja, ami egyet jelent az ünnepi hangulattal, karácsonyi fényekkel és a lelkes várakozással. Természetesen az adventi időszakban is sok izgalmas programmal készülnek a szervezők.
2019.11.27.
A világ legnagyobb termáltava az ünnepi időszakban is mesés kikapcsolódási lehetőségekkel várja a pihenni vágyókat. Ha pedig már pihenésről van szó, akkor bátran engedjünk a sütemények és sült gesztenyecsábító illatának a hévízi Festetics téren, ahol számos érdekes program várja a kicsiket és nagyokat egyaránt!
2019.11.21.
Lassan, de biztosan beköszönt a december, ami egyet jelent az ünnepi készülődéssel és a téli kuckózással. Otthon viszont nem maradunk, most is számos programmal készülnek a szervezők.
2019.11.14.
Az időjárás mostanában nem éppen a legszebb arcát mutatja nekünk, de még szerencse, hogy így is akadnak olyan izgalmas programok, amik miatt érdemes elhagyni a lakást.
Ez a hétvége sem telhet el unatkozással, hiszen lesz itt minden: borfesztivál, fashion week és természetesen egy kis mozgás is.
2019.10.31.
A hétvége nemcsak sűrűnek ígérkezik, hanem hosszúnak is, amibe még egy kis kellemes őszi idő is csatlakozni fog.

Ezeket a cikkeket olvastad már?