Blogolj!
2019.12.12.
December közepén mi is lehetne a fő téma, mint az advent és a karácsony. Ünnepibe öltözik a város, és persze a hétvégén sem maradunk színes programok nélkül.
2019.12.05.
Kár lenne tagadni, hogy ez a hétvége miről is szól, hiszen kell egy kis karácsonyi előzönge, avagy jön a Mikulás, így a következő napok főszereplője a piros ruhás, nagyszakállas lesz.
2019.11.28.
Elérkezett az év utolsó hónapja, ami egyet jelent az ünnepi hangulattal, karácsonyi fényekkel és a lelkes várakozással. Természetesen az adventi időszakban is sok izgalmas programmal készülnek a szervezők.
2019.11.27.
A világ legnagyobb termáltava az ünnepi időszakban is mesés kikapcsolódási lehetőségekkel várja a pihenni vágyókat. Ha pedig már pihenésről van szó, akkor bátran engedjünk a sütemények és sült gesztenyecsábító illatának a hévízi Festetics téren, ahol számos érdekes program várja a kicsiket és nagyokat egyaránt!
2019.11.21.
Lassan, de biztosan beköszönt a december, ami egyet jelent az ünnepi készülődéssel és a téli kuckózással. Otthon viszont nem maradunk, most is számos programmal készülnek a szervezők.
2019.11.14.
Az időjárás mostanában nem éppen a legszebb arcát mutatja nekünk, de még szerencse, hogy így is akadnak olyan izgalmas programok, amik miatt érdemes elhagyni a lakást.
Ez a hétvége sem telhet el unatkozással, hiszen lesz itt minden: borfesztivál, fashion week és természetesen egy kis mozgás is.
2019.10.31.
A hétvége nemcsak sűrűnek ígérkezik, hanem hosszúnak is, amibe még egy kis kellemes őszi idő is csatlakozni fog.
2019.10.24.
Húzzuk meg október utolsó hétvégéjét! A jó idő még egy kicsit marad, a halloween pedig közeledik, így igazán tökös hétvégével állunk szemben.
2019.10.17.
Az időjárás még megörvendeztet minket egy szelet kis nyárral, így nem kérdés, hogy ezen a hétvégén sem maradunk itthon. Lesz miért kiszabadulni a lakásból.

Ezeket a cikkeket olvastad már?