Blogolj!

Művészetek Völgye helyett őszi Völgyhétvégék


Akik már hosszú évek óta járnak a Művészetek Völgyébe, azoknak a koronavírus ellenére sem kell hiányt szenvedniük, lesznek programok, csak kicsit máshogy és máskor.

A fesztivál idén lenne harminc éves, de érthető okokból nem lesz megtartva a klasszikus formában, a jubileumi Völgy30 programcsomagot átcsúsztatták a szervezők jövőre. Helyette viszont most az úgynevezett Völgyhétvégék lesznek, amik négy alkalommal várják majd a látogatókat.

A fesztivál közönségének idén kora őszre négy hosszú hétvégén szerveznek Völgyhétvégéket, szeptember 3-6., 11-13., 25-27., valamint október 2-4. között. Ez a programsorozat nemcsak a jól ismert „völgyérzés” megidézése miatt fontos, hanem a közreműködő előadók és zenészek munkalehetősége miatt is.  

Kapolcs tehát most őszi színekben várja a völgylakókat, akik láthatják már Kapolcs új főterét, ami egyúttal a fesztivál új helyszíne is lesz: itt lép fel többek között az Erik Sumo Band, a Csík Zenekar, a Kiscsillag, az Irie Maffia, a Hiperkarma, a Random Trip, a 30Y és az Ivan and the Parazol is.

A főtéri események mellett egy-egy hétvégére hoz majd programot Kapolcsra a Harcsa Veronika Udvar, a Momentán Udvar, a Kaláka Versudvar, a Hagyományok Háza Folkudvara, a Hangfoglaló Udvar, a Színház Színpad, a Világzenei Udvar és a harminc éves Muharay Elemér Népművészeti Szövetség Muharay Udvara.

Szerveznek biciklis és gyalogos túrákat, kiállításokat, filmvetítéseket, vásárt helyi termékekből, valamint kinyit a KenderKert, a Muflon Jazz Udvar, a Diabelli, a Magyar Írószövetség Udvara, a Völgykomolyzene helyszíne, a Tűzoltószertár, az ÉltetőVölgy, a Kalapos Udvar, a MANK Artporta, a Fazekasműhely, a Manó Udvar, a Virágzsó Udvar és a Szépmíves Udvar is.

A részletes programot június 1-jétől teszik elérhetővé a fesztivál honlapján. A szervezők közölték azt is, hogy az idei, elmaradt fesztiválra bérlettel rendelkezők beválthatják jegyeiket a Völgyhétvégékre, a jövő évi fesztiválra, valamint felajánlhatják azok árát a Művészetek Völgye támogatásaként is.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/95200/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?