Blogolj!

Csípj ki egy szeletet a nyárból Hévízen!


Bár ez az év nem kedvez a fesztiváloknak és eseményeknek, lényegében a nyár ki is esik az idei programsorozatból, ám a Hévízi Borünneppel még így is belekóstolhatunk a nyár igazi ízébe.

A rendelkezések alapján augusztus 15-ig nem lehet rendezvényeket tartani, viszont ez a Borünnepet szerencsére nem érinti. A kilencedik alkalommal megszervezett Hévízi esemény ízletes borokkal és programkínálattal vár mindenkit, aki legalább a nyár utolsó napjait ki akarja használni a minőségi kikapcsolódásra.

A ma már országos hírnévre szert tett rendezvénysorozat a térségben egyedülálló kulturális és gasztronómiai kínálattal várja a látogatókat augusztus 19 és 23. között.

A hazai nagy borvidékek képviselői mellett természetesen a zalai kisebb-nagyobb borászatok is bemutatkoznak a többnapos programsorozaton. Prémium borokat kóstolhatnak, étkek sokaságát próbálhatják ki, emlékként pedig Hévízi Borünnepes pohárral gazdagodhatnak, melyből kortyolgatva otthon is bármikor visszaidézhetik a felejthetetlen napok élményeit!

Az ital mellé természetesen koncert is dukál, így az  öt nap során két helyszínen, a Deák téren felállított nagyszínpadon és a Festetics téren lévő kisszínpadon zajlanak majd a zenés fellépések. A szervezők népi játszótérrel járnak a gyerekek kedvében, a míves portékák utcájában fazekasok, csipkeverők, szövők aprólékos munkáját lehet megcsodálni és akár ki is próbálni. A programokat tűzijáték koronázza meg. 

Címkék: programajánló
https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/94300/pics/lead_800x600.jpg
programajánló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?