817-re nőtt a fertőzöttek száma hazánkban
Elhunyt újabb 9 idős, krónikus beteg is, amivel 47-re nőtt a halálos áldozatok száma.
Blogolj!

Művészetek hétvégéje


Bizony, ez a hét kőkeményen a művészetek különböző ágazatairól fog szólni, szuper programokkal, igazi kulturális csemegékkel!

Negyedik éve rendezik meg a Budapest FotóFesztivált, ami egészen április 20-ig tart a Műcsarnokban. A fesztivál Paolo Ventura: Velencei történetek című tárlatával kezdődik, amely a képzőművészet és fotográfia, a képzelet és a valóság határán épült különleges képi világával varázsolja el a látogatókat.

Minden régiség- és műkedvelőt vár a Millenáris és az Art and Antique Régiség és Kortárs Művészeti Kiállítás és Vásár, aminek nevében minden benne van, ami t tudni érdemes az eseményből. A legnevesebb műkereskedők és galériák mutatják be különleges festményeiket és műtárgyaikat, tárlatvezetéssel és előadásokkal fűszerezve. Mindezt március 5 és 8. között.

Azt már lassan mindenki megszokta, hogy bizony az ételekkel is lehet nagyokat alkotni, igazi művészként bánni velük. Nos, ezt az Országos Étterem Héten meg is kehet tapasztalni március 6 és 15. között, sőt, természetesen kóstolni is, ahol háromfogásos menüsorok és több mint 140 étterem várja a korgó gyomrokat.

Ha már művészetek hétvégéjét harangoztuk be, akkor nem maradhat ki a Gallery Weekend Budapest, amit a Kortárs Galériák Egyesülete hatodjára rendez meg március 7. és 8. között. Galériák, izgalmas alkotások, tárlatvezetések, megnyitók és túrák várnak mindenkit. Kell ennél több?

De a programozás nemcsak a kiállításokról szól a hétvégén, hanem adakozásról is. Március 8-án a Magyar Csodaszarvas Egyesület jótékonysági estet tart a törökbecsei turulmadaras Szabadság-szobor helyreállításának támogatására, a Duna Palotába. Az eseményen olyan művészek lépnek fel, mint Pitti Katalin, Oberfrank Pál, Tolcsvay Béla vagy Petrás Mária.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/91338/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?