817-re nőtt a fertőzöttek száma hazánkban
Elhunyt újabb 9 idős, krónikus beteg is, amivel 47-re nőtt a halálos áldozatok száma.
Blogolj!

Helló, március!


Végre eljött ez az idő is, itt a tavasz, ami csakis egyet jelenthet: ki a szabadba, programozás ezerrel!

Aki budapesti, az valószínűleg legalább egyszer már evett a legendás Retro Lángosozóban, az Arany János utcai metrómegállónál. Nos, ez a már-már kultikus hely bezár, amit Buldózer Partyval koronáz meg az utca lángoskedvelő közönsége február 28-án és 29-én, de aggódni nem kell, a hely nem szűnik meg, hamarosan új helyen bukkan majd fel.

Bár furcsán hangzik, de lassan nemcsak a tavasz, hanem a nyár is itt van, így akár már most is érdemes előre tervezni, ha utazásra adjuk a fejünket. Erre pedig jó alkalom az Utazás Kiállítás február 27. és március 1. között a Hungexpón, ahol 40 ország több mint 250 kiállítójával lehet találkozni. A hagyományos utazási irodák kínálata mellett hivatalos utazók, bloggerek is jelen lesznek, akik nemcsak előadásokat tartanak, de utazási tanácsaikkal is segíteni fogják az érdeklődőket.

Nemcsak a lángosrajongók, hanem a komolyzene kedvelői is megtalálják a hétvégi programjukat, ha ellátogatnak a Zeneakadémia Mozart-napjára március elsején. Immár harmadik alkalommal a Concerto Budapest szervezésében egy teljes napon át tölti be majd a Nagytermet és a Solti termet az emelkedett humanizmust és dévaj derűt, időtlen szépséget és játékos rafinériát árasztó Mozart-zene, méghozzá a legkiválóbb muzsikusok előadásában.

Március 1-31. között szuper alkalom nyílik arra, hogy a Magyar Nemzeti Galéria Múzeum Shopjába látogassunk akár több alkalommal is, ugyanis egész hónapban készletkisöprést tartanak, ami azt jelenti, hogy akár 80 százalékkal olcsóbban is vásárolhatunk katalógusokat, ajándéktárgyakat és könyveket.

De a programozás nemcsak szórakozásról szólhat, hanem adakozásról is. Március 8-án a Magyar Csodaszarvas Egyesület jótékonysági estet tart a törökbecsei turulmadaras Szabadság-szobor helyreállításának támogatására, a Duna Palotába. Az eseményen olyan művészek lépnek fel, mint Pitti Katalin, Oberfrank Pál, Tolcsvay Béla vagy Petrás Mária.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/91003/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?