Blogolj!

Szélvihar helyett programcunami


A nagy szél ellenére a hétvégébe nem rondít bele az időjárás, lesz itt programkavalkád dögivel!

Ha mégis kissé viharosra fordul az idő, akkor jól el lehet bújni előle az Art+Cinemába, ahol a Budapest Independent Film Festivalt tartják idén február 6 és 7. között. Az ingyenes nemzetközi rendezvény célja az elmúlt évek legjobb, változatos műfajú es hosszúságú, nemzetközi és hazai független filmjeinek népszerűsítése.

Hihetetlen, de idén ünnepli huszadik születésnapját a Hiperkarma. A zenekar természetesen méltó módon ünnepel, bevonva az elmaradhatatlan közönséget és rajongókat: február 7-én hatalmas bulit tartanak az Arénában korábbi tagokkal és zenészbarátokkal.

A nagy hidegben nem árt kicsit feltankolni, erre pedig nagyon jó alkalmat ad a XIII. Mangalica Fesztivál február 7-9. között a Szabadság téren. Az ingyenesen látogatható rendezvény igazi értéke egyfajta fair trade mozgalom beindítása, amely eddig nem volt jellemző a hazai fesztiválok körében.

A tankolás után jöhet egy kis felfrissülés: a KávéBár Bazár második alkalommal tér vissza a Millenárisra, ahol Budapest legnagyobb kávés eseményét rendezik meg február 8-9. között. Újdonságok, környezettudatos koncepciók, versenyek, bemutatók, ajándék kávés kóstolópohár és rengeteg kóstolnivaló – kávék, borok, párlatok, koktélok – várnak mindenkit.

2020-ban másodszorra rendezi meg a Szegedi Papucsért Alapítvány és a Szent-Györgyi Albert Agóra a Szegedi Papucs Napját, ahol ezúttal a híres lábbeli jelenét helyezik a fókuszba. A február 8-án megrendezésre kerülő programsorozatot követően egy éven keresztül látható lesz a kiállítás, ahol többek között megtekinthetőek lesznek magyarországi és vajdasági papucsos mesterek munkái.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/90062/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?