817-re nőtt a fertőzöttek száma hazánkban
Elhunyt újabb 9 idős, krónikus beteg is, amivel 47-re nőtt a halálos áldozatok száma.
Blogolj!

Hétvégi kikapcs


A nagy hideg sem szabhat nekünk gátat, programok megint lesznek bőven, a változatosság pedig alkalmat ad arra, hogy mindenki megtalálja a kedvére való kikapcsolódást.

Ha egy kis kellemes, nyugodt kikapcsolódásra, valamint felmelegedésre vágyik valaki, akkor igazán jó programnak ígérkezik január 17-én a Flying Bird Tea House teakóstolója, ahol Kína és Japán leghíresebb zöld teáit lehet megismerni és persze megkóstolni, ráadásképp pedig magunk is elkészíthetjük az italokat.

Január 18-án a népzenét ünneplik a Müpában, ahol a táncháztól a világzenéig minden lesz, mi szem-szájnak ingere. A magyar nép- és világzene legendás és újabban feltűnt képviselői egyaránt azt tanúsítják, hogy városi körülmények között is érvényesen élhet tovább a népzenei hagyomány akár tradicionális módon szólaltatják meg, akár más műfajokba oltva, eredeti alkotásokat inspirálva. Ezt a sokszínűséget tükrözi a januári gálaműsor is.

Annyi mindennek van már saját napja, így miért ne lehetne a jégpályáknak éjszakája? Január 18-án országszerte több helyszínen, jön a negyedik Jégpályák Éjszakája. Jégpályák Éjszakája. A Magyar Jégkorong Szövetség 2016-ban döntött úgy, hogy a Múzeumok Éjszakájához hasonlóan országos rendezvényt indít, amelyen mindenki korcsolyát húzhat. Idén először több helyen ki lehet próbálni a jégkorongot is, emiatt is érdemes lesz korcsolyát ragadni.

Ha valaki még nem látogatott el a Csillagok háborúja kiállításra, ne csüggedjen, elcsípheti még az utolsó napokat január 19-ig. A kiállítás autentikus környezetben, közel 1500 négyzetméteren vezeti végig a látogatókat a sorozat cselekményén. A tárlat elemei hivatalos és gyűjtői darabok, illetve profi művészek és szakemberek egyedülálló munkái. A kiállításon különleges audiovizuális effektek is felelevenítik a Csillagok háborúja ikonikus világát.

Ki ne emlékezne az egyik legnagyobb klasszikusra, a Hair című filmre? Hihetetlen, de a mozi már negyven éves, így ebből az alkalomból újra nagyvászon elé lehet ülni a Bem moziban vasárnap és át lehet élni Bergerék kalandjait, nem utolsó sorban pedig meghallgatni az örökzöld slágereket.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/88999/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?