817-re nőtt a fertőzöttek száma hazánkban
Elhunyt újabb 9 idős, krónikus beteg is, amivel 47-re nőtt a halálos áldozatok száma.
Blogolj!

A hidegben sem áll meg az élet


Eléggé fagyossá vált az idő, de természetesen minket egy ilyen apróság nem állít meg abban, hogy a nyakunkba vegyük a várost. Program pedig lesz bőven.

Valószínűleg sokan emlékeznek még az Antal Nimród-féle Kontollra, ami már lassan igazi kultfilmmé nőtte ki magát. Ez többek között nagyban köszönhető a zenének is, amit a hazai NEO jegyez. Január 10-én ezt a lendületes és éteri albumot újra meghallgathatjuk az Ambientben egy igazi időutazással vegyítve.

Kemény dolognak hangzik elsőre egy séta belvárosban ilyen hidegben, de az Imagine Budapest most sem áll meg, és január 11-én újra időutazásra intivál, ahol izgalmas meséket, történeteket lehet megtudni Budapestről.

Január 12-ig lehet kihasználni a meleg téli programot, azaz a Hütte Partit Budapest tetején. Kulináris élmények, DJ, bulik és persze hütte vár mindenkit, aki egy kicsit is át akarja érezni a sítáborok fergeteg hangulatát.

De akkor sem fogunk megfagyni, ha a Zúzmara Félmaraton és Futófesztiválon veszünk részt, amit immár ötödik alkalommal rendeznek meg vasárnap. Érdemes jól felkészülni a változékony terepre a Hungexpo környékén, valamint nem utolsó sorban a hidegre. Futásra fel!

Január 15-én érdemes ellátogatni Szentendrére, ahol Hérics Nándor Munkácsy-díjas képzőművész Hérics című kiállításának megnyitójára, a MANK Galériába. A megnyitón rész vesz Török Ádám Máté Péter-díjas énekes és a kiállítás megnyitja Wehner Tibor művészettörténész.  

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/88686/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?