Blogolj!

Újévi felfrissülés


Az év első hétvégéje leginkább a nyugalomról szól, hiszen aki akarta, az kitombolta magát a nagy szilveszteri forgatagban. A bulikat és a karácsonyi rohanást pedig most jól megérdemelten ki is tudjuk pihenni.

Bár ez még buli, de szinte már hagyománynak számít, hogy január 4-én megemlékezzünk David Bowie-ról. Ennek pedig – mint minden évben – most is a Toldi ad helyet. Megemlékezés és időutazás egyben, és Bowie pályatársairól sem feledkeznek meg: a legendás hetvenes évek legendás előadói is megszólalnak, mint például a Rolling Stones, Lou Reed, Iggy Pop, a Joy Division és a Talking Heads.

Január 5-én jöhet a kis pihenés és egy kellemes téli séta a budavári polgárvárosban. A Greetings From Budapest tematikus túráján végigsétálhatunk a várnegyed hangulatos, macskaköves utcáin, hogy a már sokszor látott barokk házakat lakóikon keresztül hozzák közelebb hozzánk.

A vasárnap tényleg a természeté, hiszen szintén ezen a napon szervezik meg a kilátótúrát a Budai-hegységben. A séta kimondottan kényelmes, kevés szintemelkedéssel, a legszebb helyeken, miközben megismerkedhetünk a legszebb helyekkel és kilátópontokkal, majd lehetőség van a fűtött gyermekvasúttal visszautazni a kiindulópontra.

A testi felfrissülés mellett a lelki egyensúlyt is érdemes előtérbe helyezni. Ebben segít a Yoga Brunch január 5-én a Haris Park neoreneszánsz villájának télikertjében, ahol a jóga és a gyönyörű környezet mellett a svédasztalos lakoma is igen csábító.

Január 6-án új lendülettel indul be a Játszóház a Dürerben. A társasjátékok színe-java vár minden játékos kedvűt, aki klasszikus és régi játékokkal szórakozna, hiszen ki mondta, hogy felnőtt fejjel nem szabad már játszani?

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/88352/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?