Blogolj!

Év végi dübörgés


Két ünnep között sincs pihenés, és bár ez az időszak a lelassulást is magával hozza, a szervezők most is igen kitettek magukért, így akinek hiányzik egy ki pörgés, annak van pár jó tippünk.

December 26-án a Parno Graszt húzza a talpalávalót Budapest szívében, az Akvárium Klubban, így ez egy remek alkalom arra, hogy a napok alatt felgyülemlett bejglit ledolgozzuk. Karácsonyra való tekintettel természetesen nemcsak a jól ismert arcok, hanem meglepetés vendégek is fellépnek, és az őrületes tánc sem marad el a muzsika mellett.

Ha még nem fáradtunk el, akkor másnap, azaz december 27-én is akad program, ekkor lesz ugyanis a Wintersun 2019 elnevezésű buli a Dürer Kertben, ahol öt helyszínen kapnak helyet a különböző zene stílusok, igazi live produkciók és izgalmas, új DJ párosítások, többek közt tűzzsonglőrökkel kiegészülve.

A világhírű Muzsikás együttes a Müpában lép fel december 28-án, akik a múltat megidézve, a karácsony meghittségét hangsúlyozva készülnek az estére rendkívül izgalmas táncos produkcióval, valamint a kiváló szólistákkal kiegészülve úgy, hogy a felszabadult táncos-mulatós hangulatot is elhozzák.

Szintén a Müpa ad helyet Péterfy Borinak és zenekarának december 29-én. A koncert ülős, klasszikus, pszichedelkus kombinációja igazi csemegét ígér a rajongóknak, aminek gerincét a 2010-es 2B című album adja majd. Vendégek is fellépnek az esten, ott lesz Saiid és Tariska Szabolcs is.

De ne menjünk el amellett sem, hogy közeledik a szilveszter is, ehhez pedig kiváló hangolódást ad december 30-án az A38 előszilvesztere Good Old Days címmel. Már az esemény neve is jól jelzi, hogy itt bizony egy jó kis nosztalgiázás veszi kezdetét, amiről DJ Palotai, Ludmilla és Ninjabreakz DJ-k gondoskodnak majd.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/88010/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?