Blogolj!

Karácsonyi hangolódás


Már tényleg csak pár nap, és itt van az év egyik legszebb ünnepe. Természetesen a programok is ennek fényében szerveződnek a következő napokban, amik segítenek igazán a karácsonyra hangolódni.

Kezdhetjük is december 21-én, a téli napfordulón a természetben. A Pilisben való barangolás egy tapasztalt erdőmérnök vezetésével egy kiváló bakancsos túrát jelent, ahol a cél nemcsak a távolság legyőzése, hanem a kikapcsolódás, az erdő ajándékainak megismerése, relaxáció a természetben.

Sok családnál az ünnepek a nosztalgiát is jelentik. Ebben segít a Régimódi karácsony szombaton, ahol séta közben ismerhetjük meg a régi korok ünnepi szokásait, hangulatát, felkereshetjük az egykori üzletek ekkor már fényárban úszó kirakatait, vagy akár a régi karácsonyi vásár helyszínét ahol a kofák a parázs mellett melegedve árulták a medvecukrot, perecet, sült gesztenyét.

Ebben az időszakban egymás segítése, a jótékonykodás is előtérbe kerül. Erre ad nagyszerű alkalmat december 21-én Mindenki Fogadjon Örökbe Egy Kiskutyát csapata, aminek a nevéből is már ki lehet következtetni, hogy miről is lesz szó. Az eseményre inden kutyaimádó, professzionális kutyasimogatót, jelenlegi és leendő gazdit és mentéstámogatót várnak.

Maradva a kutyusoknál: karácsony előtt két nappal, azaz vasárnap Karácsonyi Kutyás Vásárt szervez az Academy Golf Budapest. Segítségükkel mindent be lehet majd szerezni, amire a négylábúaknak, illetve gazdijaiknak csak szüksége lehet a kutyás városi léthez és egyfajta karácsonyi ajándékkal is lehet kedveskedni a kedvenceknek.

Természetesen a Várkert Bazár adventi programsorozata is folytatódik: december 22-én meggyújtják az utolsó adventi gyertyát, a lecsendesedést és ráhangolódást pedig adventi kamaramuzsikával, igazi téli mesékkel, és rendhagyó, ünnepi karácsonyváró nagykoncerttel segítik, hogy kicsik és nagyok számára is felejthetetlen legyen az idei ünnep. Fellép majd Szinetár Dóra – Szirtes Edina Mókus duója, előadás tart a Kincses Színház és egy rendhagyó, a lelket ünneplőbe öltöztető évzáró koncertre készül a Random Trip, természetesen a hazai sztárok legjavát felvonultatva.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/87652/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?