Blogolj!

Minden az ünnepről szól


December közepén mi is lehetne a fő téma, mint az advent és a karácsony. Ünnepibe öltözik a város, és persze a hétvégén sem maradunk színes programok nélkül.

Csütörtökön indul és egészen vasárnapig tart a Budapest Fashion and Design Nights, ami talán a már emlegetett ünneplőbe öltözésben tud majd segíteni. Közel ötven magyar divat- és formatervező várja a látogatókat, extra programokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel, stílustanácsadással, és egy kis pezsgővel.

Ki mondta, hogy nem lehet Balatonon kellemes időt eltölteni télen, pláne, ha ezt még egy jó előadással is meg lehet fűszerezni? December 14-én a balatonhenyei Faluház vár mindenkit, aki szeret a kellemes zenét és a minőségi kikapcsolódást. Sík Dóra gordonkaművész Bach műveit adja elő, Lázár Csaba pedig Arany-balladákkal szórakoztatja a nagyérdeműt.

Egy igazán különleges produkciót ígér december 15-én az Adventi Rapcirkusz az Akváriumban. A hazai hiphop nagyágyúi nagyzenekaros kísérettel adják elő számaikat, ezzel egy nagyon izgalmas zenei hangulatot teremtve.

Nem is lehetne annál jobb és menőbb kikapcsolódás, mint a Dunán jógázni. Ezt most vasárnap is meg lehet tenni a Xmas Yoga keretein belül a TRIP hajón, ahol az ünnepek alkalmából ruha- és adománygyűjtés is lesz.

Folytatódik az adventi programsorozat a Várkert Bazárban: december 15-én a mottó a Közönség a közösségért lesz, ennek apropóján pedig a a gyerekek saját kezűleg készíthetnek ajándékokat, amiket aztán az UNICEF önkéntesei még a helyszínen áruba bocsátanak, hogy az így összegyűlt összeggel támogassák a rászorulókat. Természetesen a koncertek sem maradnak el, fellép Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Both Miklós és előadást tart a Maszk Bábszínház.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/87368/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?