Blogolj!

Helló, Mikulás!


Kár lenne tagadni, hogy ez a hétvége miről is szól, hiszen kell egy kis karácsonyi előzönge, avagy jön a Mikulás, így a következő napok főszereplője a piros ruhás, nagyszakállas lesz.

December 6 és 8. között a Mikulás és segítői birtokba veszik a Gyermekvasutat, ahol együtt vonatoznak majd a gyerekekkel. Közös énekléssel, játékokkal várják a kicsiket, akik személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki kis csomaggal ajándékoz meg minden gyereket.

Az ünnepek nemcsak a kikapcsolódásról, hanem a jótékonykodásról is szólnak: vasárnap hetedik alkalommal rendezik meg a Jótékonysági MikuLÁSS Futást a Margitszigeten, ahol többszáz Mikulás fut majd egyszerre, ahol a Látássérültek Szabadidős Sportegyesületét támogatják majd.

Természetesen a Budakeszi Vadasparkot sem hagyja ki a Mikulás: december 8-án lovaskocsin vagy szánon érkezik meg az állatok közé, természetesen ajándékokkal. A gyerkőcök pedig nemcsak tárgyakat vagy édességeket, hanem élményt is kapnak, ugyanis bárki felülhet és mehet egy kört majd a Mikulással.

Folytatódnak az adventi programok a Várkert Bazárban is: december 8-án a környezettudatosság jegyében készülnek az adventre. Advent második vasárnapjának programját úgy alakították ki a szervezők, hogy a témához kapcsolódó előadásokon és beszélgetéseken túl a kézműves programok is mind-mind erről a fontos témáról szóljanak. Természetesen a koncertek sem maradnak el ezen a napon: fellép a Veronaki zenekar, a Fogi színház tart előadást és az estét a Snétberger Ferenc: Generations című koncertje zárja.

Advent második hétvégéjét egy igazán elvarázsolt helyen töltheted: a Gellért Szálloda mesehotellé változik! Egy igazi óriás gyerekszoba vár mindenki apróságot rengeteg programmal, sárkánykuckóval, játszóházzal, vasútmodell kiállítással és zenés mesejátékkal.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/87025/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?