Blogolj!

Helló, december!


Elérkezett az év utolsó hónapja, ami egyet jelent az ünnepi hangulattal, karácsonyi fényekkel és a lelkes várakozással. Természetesen az adventi időszakban is sok izgalmas programmal készülnek a szervezők.

Ha unod már a futószalagon gyártott ajándékokat és valami különlegesre vágysz, vagy csak egy eredeti ötletre van szükséged, akkor a Paloma művészudvart célozd meg november 29 és 30. között, ugyanis előkarácsonyi vásárt tartanak, ahol egyedi dizájntermékek, minikoncertek és különleges alkotások várnak mindenkit.

Az Anker’t piaca is hasonló gondolattal nyitja meg kapuit december elsején: a Kiskertpiac a városi kertészek, gasztronómia, natúr kozmetikum, természetközeli dizájn és növényrajongók piaca, közösségi tere, ami decemberben is virágosan, zöldben, ünnepi hangulatban készül a karácsonyra.

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Ronda Pulcsis Futást vasárnap, ami nemcsak egy vicces program, hanem egy nemes ügy mellé is áll: a Wesley János Óvoda mélyszegénységben élő gyerkőceink lehet készíteni ajándékcsomagot, amit a szervezők eljuttatnak nekik.

A vártnál kicsit előbb jön a Mikulás, legalábbis a KIOSK-ban és december elsején Mikulásváró Délutánt tartanak, ahol nagy sütés-főzés, díszítés, mézeskalácsfigurák és karácsonyi manók toborzása fog zajlani, mindezt azért, hogy kicsit szebbé váljon pár szegénysorsú gyerkőc élete, akiknek alapból nem jutna ajándék.

Igen sűrű lesz a Várkert Bazár programja is, ahol december elsejétől beindulnak az Adventi programok. A mostani vasárnap tematikája a Mesebazár. Ezen a napon a gyerekek, családok lesznek a fókuszban. Mesék, elvarázsolt történetek, közös alkotás, elmélyülés jellemzik az első adventi vasárnapot. A koncertek sem maradhatnak el: fellép a Kiskalász együttes, Szinetár Dóra és Bíró Eszter is ellátogat a Várkertbe Az időmanó Adventje című zenés mini-színházi előadásával, ami nemcsak izgalmas, hanem interaktív, egy vérbeli családi élmény.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/86701/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?