Blogolj!

Télre hangolva


Lassan, de biztosan beköszönt a december, ami egyet jelent az ünnepi készülődéssel és a téli kuckózással. Otthon viszont nem maradunk, most is számos programmal készülnek a szervezők.

Mert attól még hogy hideg van és hamarabb sötétedik, lehetnek izgalmas programok. Ilyen például az Éjszakai bemutató a Svábhegyi csillagvizsgálóban november 22-én. A kétórás éjszakai csillagászati bemutatók során bárki megnézheti a csillagvizsgáló kupolákat a parkban, Budapest legnagyobb bemutató távcsövével pedig meg lehet lesni az ég aktuális látványosságait.

Télre hangolódik a Fűvészkert is, ahol téli sétákat szerveznek. November 23-án is lehet csatlakozni egy ilyen eseményhez, ahol még szakszerű sétavezetőt is kapunk, aki körbe kalauzolja az érdeklődőket a növényritkaságok között.

Az ünnepi készülődés sem maradhat ki a sorból: november 22-én a Szelence Café tart workshopot, ahol elsajátíthatjuk a tökéletes adventi koszorú elkészítésének rejtelmeit és pofás kis kopogtatókat is lehet alkotni. Az alapanyagokat, azaz a figurákat, gömböket, terméseket és egyéb apróságot a szervezők biztosítják.

Hasonló programmal készül a Flowerpower és Hevzso Studio is november 23-án, ahol a skandináv stílusba nyerhetünk bepillantást és nem utolsó sorban azt is megtanulhatja bárki, hogy milyen a letisztult karácsonyi díszek világa.

A télhez és a hideg időhöz tökéletesen passzol a társasjátékozás. Ennek ad teret a FIRST Craft Beer november 23-án, ahol bárki megtalálhatja majd a kedvéhez illő társast, akár egyedül, akár barátokkal érkezik a Váci úti főzdébe. Az sem baj, ha valaki kevésbé jártas a társasjátékok világában, hiszen a FIRST játékmesterei mindenkinek segítenek majd eligazodni egy finom sör mellett.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/86375/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?