Blogolj!

Helló, hosszú hétvége!


A hétvége nemcsak sűrűnek ígérkezik, hanem hosszúnak is, amibe még egy kis kellemes őszi idő is csatlakozni fog.

Bár már megsuhintott minket a tél, nem kell aggódni, a hétvégén kicsit melegszik a levegő, így nyugodtan kihasználhatjuk a szabadidőt akár az Állatkertben, ugyanis Halloween esti sétát szerveznek október 31-én, melynek lényege, hogy olyankor is bepillantást nyerjünk az állatok életébe, amikor általában sosincs rá alkalmunk.

Bár nem állatok, hanem a növények lesznek főszereplői a Fűvészkert Halloweeni programjának, szintén október 31-én, ahol igazi boszorkányságra lehet számítani vámpírvadászattal, seprűlovaglással, koboldlámpásokkal és persze tökfaragással.

A Gyermekvasút sem marad ki a jóból: november 2-án és 3-án különleges szerelvényen utazhatnak a gyermekek. A Halloween Expressz az édesszájú gyermekek mennyországába indul, ahol sok édesség és számos apró ajándék vár a legügyesebbekre. Az utazás során boszorkányokkal, varázslókkal, és szellemekkel is találkozhatnak majd a kicsik.

A nagyon Halloweeni forgatag közepén tartják a Primanima fesztivált Budaörsön október 30 és november 2. között, ahol hazai és nemzetközi diákok, elsőfilmes fiatal alkotók rövidfilmjeit vetítik, emellett egész estés filmek, workshopok, mesterkurzusok, kiállítások és koncertek is bővítik a programot.

De természetesen nem feledkezünk meg elhunyt szeretteinkről sem: hosszabb nyitva tartással, a temetői irodákban pedig ügyelettel várja az emlékezőket a közelgő mindenszentek és halottak napja miatt az általa fenntartott temetőkben a Budapesti Temetkezési Intézet.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/85303/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?