Blogolj!

Tökös hétvége


Húzzuk meg október utolsó hétvégéjét! A jó idő még egy kicsit marad, a halloween pedig közeledik, így igazán tökös hétvégével állunk szemben.

A kellemes őszi időt hol máshol is lehetne kihasználni, mint a természetben. Ebben segít az Intersport túranap és terepfutás október 26-án a Pilisben. A mezőny Csillaghegyről indul, majd a Nagy-Kevély és az Egri vár makettjének érintésével tér vissza Budapest III. kerületébe. 

A Ráday utcában ismét zajlani fog az élet, ugyanis október 26-án vérbeli halloweeni bulit tartanak. Az utca teljes jelmezt kap, a gyerekek pedig édességeket és egyéb finomságokat kapnak majd.

Szintén október 26-án, azaz szombaton a Hősök tere is beöltözik, ugyanis ekkor tartják majd a Töklámpás Fesztivált. A legszebb töklámpások gyűlnek össze a téren, és az esemény jótékony célokat is szolgál, hiszen a szervezők konzerveket és tartós élelmiszereket gyűjtenek majd, melyeket a Gyermekétkeztetési Alapítvány fog eljuttatni a rászoruló családoknak.

A környezetvédelemre, a Föld megóvására kiemelt figyelmet kell fordítani, ez vitathatatlan. De hogy ezt miként tehetjük meg a leghatékonyabban, abban segít a Zöldgömb Fesztivál október 27-én, az Akváriumban, ahol sok apró trükköt és hasznos tanácsot tudhatunk meg a témáról.

Rendhagyó módon idén a Titanic Nemzetközi Filmfesztivált április helyett október 21 és 27. között tartják meg. Tehát már javában dübörög a filmcunami, amit még a hétvégéig el lehet csípni, két helyszínen, az Urániában és a Francia Intézetben.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/84970/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?