Blogolj!

Ősszel sincs megállás


Bár dübörög az ősz, egyre gyakoribbak a hideg napok, úgy néz ki, a hétvégén szerencsének lesz, és nem kell vacogni. Ezt pedig nem is lehet másképp kihasználni, mint szuper programokkal!

Idén negyedik alkalommal rendezik meg október 10-én a Magyar Klipszemlét, ahol a cél ugyanaz, mint korábban: legyen egy platform a hazai zenei videók számára, legyen tétje jó klipet csinálni. Itt nemcsak a szakmai zsűri, hanem a közönség is kiemelt szerepet kap, hiszen a nézők is szavaznak.

Szintén október 10-én folytatódik a nagy sikerű Múzeum+ sorozat a Szépművészeti Múzeumban, amely ebben az évben még három alkalommal, meghosszabbított nyitva tartással várja a látogatókat. A több mint tíz éve működő programsorozat hónapról hónapra megújult témákkal, de hasonló felépítéssel várja az érdeklődőket: tárlatvezetések, workshopok, zenei koncertek, táncperformanszok, irodalmi előadások, finom ételek és különleges borok segítik a gyűjtemények megismerését, felfedezését.

Október 11-én tarták az Erőművek Éjszakáját, ahol 14 és 22 óra között országszerte 42 villamosenergiát termelő erőmű és távhőt előállító fűtőmű, illetve tematikus látogatóközpont nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, akiket szakértők kísérnek végig az egyes helyszíneken, akik közérthetően és élményszerűen mutatják be az erőművek és a fűtőművek működését, az energiatermelés technológiai hátterét.

A hagyományoknak megfelelően idén is a budapesti Toldi mozi ad otthont a Szlovén Filmnapoknak. Október 10. és 12. között a magyar közönség idén három díjnyertes szlovén alkotást tekinthet majd meg.

Október 12-én rendezik meg idén a Magyar Fürdőkultúra Napját, amelyhez négy budapesti fürdő is csatlakozik majd. A Király Gyógyfürdő, a Szent Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, a Szent Lukács Gyógyfürdő és Uszoda, valamint a Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda is egész napos, változatos programokkal készül, lesz többek közt idegenvezetés gyógyvízkóstolóval, de nemezkészítés és autentikus török ételek is várják az érdeklődőket.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/84452/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?