Blogolj!

Merülj el az éjszakában!


Ezen a hétvégén sem fogunk aludni, és nem a szimpla álmatlanságtól, hanem a számtalan esti és éjjeli programtól. Budapest még mindig nem fogyott ki az éjszakai fesztiválokból, tehát szemeket kinyitni, és irány a város!

Ha érdekel a tudomány világa és szívesen elmerülnél az izgalmas előadásokban, akkor szeptember 27-én irány a Kutatók Éjszakája! A Bay Zoltán Kutatóintézet látványos és szórakoztató programokkal vár az ország legnagyobb tudomány-népszerűsítő eseményén. Inspiráló előadásokon, kísérleteken, laborbejárásokon és további játékos programokon keresztül minden korosztály megismerkedhet a tudományos kutatás számos új eredményével.

Ha már a Bartók Béla utat és környékét választották a világ egyik legmenőbb helyének, akkor nem maradhat ki ezen a hétvégén, azaz szeptember 27-én és 28-án az Eleven Ősz programsorozat, ahol ezúttal a digitális kultúra áll a középpontban.

Sting és Shaggy tavalyi nagyszabású fellépését követően újabb világsztár ad ingyenes koncertet a Hősök terén. A kanadai világsztár, Bryan Adams márciusban megjelent új albumát hozza el szeptember 28-án Budapestre, de persze vélhetően a klasszikus slágereit sem felejti otthon. A felvezetésről a Wellhello gondoskodik majd.

A hétvégi programokhoz az ébrenlétet egy (vagy akkár több) jó kis kávé szolgáltatja, hiszen a kávé világnapjához kapcsolódóan 2019-ben is megrendezik a Kávé Napját az Akvárium Klubban, szeptember 28-án, ahova mindenkit várnak, aki szeretné képbe kerülni az aktuális kávétrendekkel kapcsolatban.

Az éjjel itt még nem ér véget, ugyanis szintén szeptember 28-án rendezik meg az Olvasás Éjszakáját is, aminek kapcsán országszerte 14 helyszínen várják az olvasókat a könyvesboltok meghosszabbított nyitvatartással, beszélgetésekkel, dedikálásokkal. A fesztivál elsődleges célja, hogy a könyves kultúrát, az olvasást, mint örömforrást mutassa be.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/83979/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?