Blogolj!

Indulhat a játék!


Ezen a hétvégén igencsak játékos kedvükben lesznek a szervezők, lesz itt minden, ami a szórakozáshoz és a szórakoztatáshoz kell.

Előtte viszont nem árt rápihenni: az Orczy Summer Chill még a nyár utolsó napjaiban is kikapcsolódást ígér. Augusztus 25-ig az Orczy-park árnyas fái alatt újabb ingyenes programok apropóján lehet ejtőzni. Ezen a hétvégén koncertek és filmvetítés vár mindenkit.  

A Margitsziget játékra buzdít minden kiváncsiskodót: augusztus 25-én rendezi meg első közösségi piknikjét a Mit játsszunk? társasjátékos blog csapata a Margitszigeten. A nyár utolsó vasárnap délutánja így a közös társasozás jegyében telik majd a szabad ég alatt, ahol 15:00-18:00 óra között kerekpokróc-beszélgetésre és társasjáték-sorsolásra is sor kerül.

A játékban a Dürer kert is kiveszi a részét: egy csapat fiatal úgy döntött, társasjátékokkal fogja meghódítani a budapesti éjszakát. Egy nappaliból indult kezdeményezés, ami másfél év alatt rendszeres programsorozattá nőtte ki magát, ahol esténként több száz aranyásó, bandita, karanténspecialista, tehénkereskedő és tünde ül egy asztalhoz. Így lett a Játszóház Projekt, amivel augusztus 26-án te is megismerkedhetsz.

Negyvenhét helyszín és több mint 340 esemény vár mindenkit a 7. Vásárhelyi Forgatag elnevezésű fesztiválon, augusztus 23 és szeptember 1. között Marosvásárhelyen, ahol koncertek, bor- és sörudvar, színházi és táncelőadások sportesemények és kiállítások várnak minden érdeklődőt.   

Különleges tárlatvezetésekkel, családi délelőttel és térspecifikus táncelőadással várja a közönséget a Tér/Erő címmel megrendezett II. Építészeti Nemzeti Szalon finisszázshétvégéje a Műcsarnokban augusztus 24-25-én, ahol többek között a Magyar Mozdulatművészeti Társulat, a Mozdulatkórus és Mándy Ildikó Társulata mutatja be Erőtér című térspecifikus előadását.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/82710/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?