817-re nőtt a fertőzöttek száma hazánkban
Elhunyt újabb 9 idős, krónikus beteg is, amivel 47-re nőtt a halálos áldozatok száma.
Blogolj!

Varázslat a Velencei-tó partján

Kecskés István

Óriási buli lesz szombaton a Velence Korzón. Lesz foci – pályára lép a médiaválogatott –, a gyerekeket kölyöksziget várja, fellép többek között Gájer Bálint és a világrekorder bűvész Lui, de a varázslatos este csúcspontja a Kada Fashion Show lesz.

A világszerte ismert és elismer Kada Szabó Éva fodrászművész vezetésével egy látványos bemutatót tartanak majd a Velencei-tó partján. A háromnegyedórásra tervezett show olyan elemeket hordoz majd, amilyennek hazánkban még nem (nagyon) találkozhattunk.

„Fontos, hogy ez most nem verseny lesz, hanem a Magic Day egy része – mondta Kada Szabó Éva. – Néhány hónappal ezelőtt, Nagy Anett barátnőmmel találtuk ki, hogy összehozunk egy izgalmas napot, amelynek a vége egy látványos, színházi előadásra hasonlító show-t hozunk össze. Huszonhat modell lesz a színpadon, akiknek a megjelenését ötvenheten dolgozunk majd a színfalak mögött. Emellett a színpadon is óriási hang- és fénytechnika lesz, vagyis valóban emlékezetes estét szeretnénk összehozni.”

A fashion show három részből áll majd, amelyen női és férfi modellek is szerepet kapnak majd.

„Az első részben bemutatjuk a legújabb trendeket, majd a második szakaszban megidézzük a barokkos korszakot, zárásként pedig jönnek a gladiátorok. Szeretnénk, ha ez egy kulturális élmény is lenne azoknak, akik eljönnek megnézni a műsort. Fél éve tervezzük az eseményt és már százhúsz ember dolgozik a sikerért.”

Nagy munka lesz előkészíteni a modelleket az eseményre, hosszú órákon adják majd kézről kézre a fellépőket.

„Este kilenckor lesz a fellépés, de már délelőtt tízkor elkezdünk foglalkozni a modellekkel. Ki tud majd teljesedni a művész énem. Mindent én találtam ki és magam is ott állok majd a fodrászokkal és dolgozom velük együtt. Ez egy igazi csapatmunka lesz, előre eldöntöttük, hogy ki melyik fázist végzi majd az előkészítésben. Ez az egész nap egy álom megvalósítása lesz a számomra.”

Ilyen jellegű rendezvény nem nagyon szokott lenni, vagyis Kada Szabó Éva és a kollégái új lendületet adhat a szépségipar ezen ágazatának.

„Nagy az űr a piacon, a színházi fashion show-k évek óta eltűntek, csak divatbemutatók vannak. Biztos vagyok benne, hogy egy ilyen nagy rendezvény után új lendületet kap majd ez a része a szakmánknak. Az embereknek igényük van a szépre és a látványos dolgokra. Már vannak felkérések arra, hogy máshol is ismételjük meg ezt a rendezvény, nagyon nagy az érdeklődés, sokkal nagyobb, mint gondoltuk volna. Úgy tűnik, hogy 5-6 ezer ember lesz a rendezvényen.”

Az ingyenes rendezvénnyel kapcsolatban talán logikus a kérdés, hogy miért éri meg.

„Az álom megvalósítása mellett az jelent motivációt, hogy megmutathatjuk mindenkinek mire vagyunk képesek. Nagyon sok fodrászban benne van a varázslat és ezt most mindenki láthatja. Többen is jelentkeztek már a kollégák közül, hogy szeretnének ott lenni a színfalak mögött, kíváncsiak rá, miként készülnek az épített hajak, de ez ugye egy a varázslat napja, így ezt a titkot megtartjuk magunknak.”

Kada-Szabó Éva: a fodrász is lehet világmárka

Hol dolgozik az ország egyik legelismertebb és legsikeresebb fodrásza? Nem, nem Budapest belvárosában, hanem a Csepel-szigeten, egészen konkrétan Szigetszentmiklóson. A Pest megyei város egyik fő útja mellett, a volt APEH (ma már NAV) épületében működik Kada-Szabó Éva szalonja.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/81631/pics/lead_800x600.jpg
Napi flow,nyár,szépség-egészség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?