Blogolj!

Unalom? Kizárt!


Nyár közepe van, ami egyet jelent a programcunamival, minden sarkon akad egy jó kis dzsembori, fesztivál, bármi, ami elűzi az unalmat. Ezen a hétvégén is így lesz.

Július 17. és 20. között dübörög a Campus Fesztivál, ahol idén 18 programhelyszínnel készültek a szervezők a sokszínűség, a biztonság, a komfortosság és a környezetvédelem jegyében. A zenei programkínálatban tíz kiemelt külföldi fellépő érkezik a Campusra, többek között a Dog Eat Dog és a Limp Bizkit, a mediterrán világ egyik legfelkapottabb dj-je, Willy William és a norvég zenei producer és dj, Alan Walker.

Július 19-én startol el és egészen vasárnapig tart a 27. Váci Világi Vigalom, a város és a Dunakanyar egyik legrangosabb kulturális eseménye. Az ingyenes fesztiválon külföldi és magyar előadók is fellépnek - hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában. A rendezvényen többek között olyan ismert művészek és együttesek koncertjeit láthatja a közönség, mint Fenyő Miklós, az AK26, a Kowalsky meg a Vega, a Leander Kills, a Deák Bill Blues Band, Gubás Gabi, Dolák-Saly Róbert, az Ocho Macho, valamint a nemzetközi hírnevű Nazareth.

Július 20-án második alkalommal rendezik meg a Hungaroringen a Ring Runt, melynek keretein belül 4, 12 és 21 km-es távon futhatunk azon a pályán, amely már számos nagy küzdelmet látott korábban, de nem csupán az autósport szerelmesei számára lehet különleges a helyszín.

Immár második alkalommal rendezik meg országszerte a Libegők Éjszakáját, amelyből természetesen a Zugligeti Libegő sem maradhat ki. A tavaly, nagy sikerrel debütált esemény időpontját idén július 20-ra tűzték ki.

Július 21 és 25. között rendezik meg a VII. Óbudai Blues & Roots Fesztivált a Kobuci Kertben olyan hazai és nemzetközi előadókkal, mint a Braindogs, Shilpa Ray, a Mojo Workings, Big Daddy Wilson és The Devil’s Trade. A delta-, a chicagói- vagy éppen a southern-soul-bluesból merítkező zenék igazi rajongókat várnak, vagy épp rajongókat faragnak a fesztivál során.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/76101/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?