Blogolj!

Barangolásra fel!


Bár a hétvégén úgy néz ki, hogy elkerül minket a strandidő, aggodalomra semmi ok, hiszen így is tele lehet írni a naptárt érdekes programokkal.

Július 11-én egy kis nosztalgiával egybekötött mozizásra invitál a Cirko-Gejzír, ugyanis huszonöt évvel ezelőtt a Lőrinc pap térről indult a mozi, így egy alkalomra most visszatérnek a kezdetekhez, és egy különleges napon a Lőrinc pap téren a premier napján vetítik az Apró, kis hazugságok folytatását. Az Együtt megyünk című francia filmben most is többek között Marion Cotillard látható a főszerepben.

Július 13-án is beleugorhatunk az időgépbe, és visszarepülhetünk a hatvanas évek bulikorszakába a Beyond Budapest sétájának köszönhetően. A Budai Beat Séta során megismerhetjük a hatvanas-hetvenes évek legendás első kerületi ifjúsági szórakozóhelyeit, az Omega, az Illés és a Tolcsvay Trió egyik bölcsőjének számító Vár-klubot, a Mini együttes által is megénekelt Bem rockpartot, a mai ötvenes-hatvanas-hetvenes korosztály koncert alapélményeit jelentő Budai Ifjúsági Parkot, és a sokak számára minden évben egyetlen napra Woodstock hangulatát elhozó tabáni örökünnepek helyszíneit.

Ha egy igazán különleges bulisorozatra vágysz a fesztiválszezon kellős közepén, akkor július 13-án a Dunakanyarnál a helyed! Három különleges Duna-parti helyszínen zenélnek majd a Be Massive DJ-k. A terv szerint később sorozatként folytatódó minifesztivált először rendezik meg a Dunakanyar több pontján, a zene mellett strandokkal, grillételekkel és strandsportokkal.

A szombat éjjel a cirkuszé, ugyanis kezdetét veszi a Cirkuszok Éjszakája! Este héttől meghosszabbított előadással várja vendégeit a Fővárosi Nagycirkusz, ahol kibővített előadás négy felvonásból fog állni, az első és a harmadik felvonásban a fiatal artisták lépnek fel, a második és negyedik felvonásban pedig a Repülőcirkusz artistái, ugyanakkor az előadás tematikájában egységes egészet fog alkotni.

Július 14-én egy igazán különleges élmény vár egy igazán  különleges helyen. Ha érdekes a repülés és a gépek világa, akkor az Aeropark felé vedd az irány, ugyanis a kétórás séta vár a történelmi repülőgépek között, ahol nemcsak a gépek utasterét és pilótafülkéjét, hanem rejtett rekeszeit is megmutatják a látogatóknak.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/75805/pics/lead_800x600.jpeg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?