817-re nőtt a fertőzöttek száma hazánkban
Elhunyt újabb 9 idős, krónikus beteg is, amivel 47-re nőtt a halálos áldozatok száma.
Blogolj!

Dübörög a nyár


Dübörög a nyár, a kánikula, a vakáció, de leginkább a bulik, a koncertek, a zenék és minden, ami kikapcsolódás. Szemezgessünk kicsit!

A Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan című mozi váratlan siker volt pár évvel ezelőtt, és aki látta, egyszerűen nem tudja nem szeretni. Ennek a filmnek és a különleges-ismerős világnak a hangulatát, valamint a nemrégiben moziba került Rossz verseknek dalait hozza el a Kobuciba július 5-én a VAN filmzenekar fütyüléssel, tapssal és minden jóval.

Minden hónap első szombatján CD-k, bakelitek és kazetták lepik el a placcot a Szimpla Kertben, ez pedig nem lesz másként július 6-án sem. A déltől kora estig tartó börzére a belépés ingyenes, szóval zenerajongók figyelem, vár titeket a Szimpla Record Fair – Hanglemezbörze!

A 17. PIM nyári fesztiváljának utolsó napjait még el lehet csípni július 7-ig, ahol együtt ünnepeljük a nyarat és az irodalmat. Lesz film, színház és muzsika. És lesz meglepetés a fotográfia élvonalából: többek között André Kertész-kiállítás, Balaton zenekar, Kollár-Klemencz László, Mácsai Pál és Lukács Miklós cimbalomművész is tiszteletét teszi a programsorozatban.

Július 7-én már negyedik alkalommal rendezik meg a Thai Fesztivált a Vajdahunyad várában. Az egy napos gasztro-kulturális eseményen a thai kulturális programok, fellépők, látványfőzés mellett 6 étterem gondoskodik majd az autentikus kulináris kalandokról, de vásárolhatunk eredeti thaiföldi portékákat és kipróbálhatjuk a hagyományos thai spa szalonok szolgáltatásait is.

De ha már nyár és fesztivál, akkor nem lehetünk el szó nélkül a Balaton Sound mellett sem. A július 3-7. között megrendezett bulicunamit már nem kell bemutatni, elég csak annyit mondani ,hogy irány Zamárdi, hiszen többek között fellép Paul Kalkbrenner, Marshmello, Future és persze a hazai pálya nagyjai, mint a Wellhello, Hamvai P. G., vagy Lotfi Begi.

Nyaralás közben kultúra! Június 29-től egészen 2020. május 31-ig immár huszonkilencedik alkalommal nyitja meg kapuit az Első Magyar Látványtár a Balaton-felvidéki Diszelben. A kultúra, a táj szépsége és nem mellesleg a Balaton közelsége számos látogatót vonz a környékre, ezáltal a kiállításokra, megismertetve a nagyközönséggel az ismert és kevésbé ismert művészeket és izgalmas alkotásaikat.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/75558/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?