Blogolj!

Kinyílik az ország


Most már olyannyira beköszöntött a nyár, hogy nemcsak a hőség, hanem a vakáció is tombol, így itt az ideje körülnézni az országban, hiszen most is rengeteg izgalmas program vár minket.

Június 27-én különleges éjszakai fagylaltozásra vár mindenkit a Sütizz cukrászda csapata. A rendhagyó alkalmon nem csupán az időpont lesz szokatlan, hanem egyedi ízekkel is készülnek az éjszakába nyúló fagyizáson.

Június 28-át érdemes megjelölni a naptárban, mert egy fontos és nemes célt támogathat az, aki ellátogat Xeravits Géza megsegítésére szervezett jótékonysági koncertre, a belvárosi Kossuth Klubba. A szervezők az ő gyógyulására, családja támogatására szeretnének egy koncert keretében minél nagyobb anyagi támogatást összegyűjteni.

Szombaton kezdődik Vácon a Régi Zenei Napok elnevezésű barokk fesztivál, ami Magyarország legrégebbi és egyetlen olyan historikus zenei fesztiválja, amin a koncertekkel párhuzamosan magas színvonalú mesterkurzusokat is rendeznek, nem is beszélve arról, hogy a látogatók is bekapcsolódhatnak a barokk táncba a főtéren, Vivaldi és Bach dallamaira.

Nemcsak Tihany, de a Szegedi Tudományegyetem is készül levendulanapokkal. Idén június 29-30. között tartják meg a programot az egyetem fűvészkertjében, ahol koncertek, előadások, népzenei és néptáncbemutatók, gyerekműsorok és gasztronómiai ínyencségek várják a látogatókat.

Immár harmadik alkalommal rendezik meg a Balaton Fesztivált Balatonkenesén június 27-30. között. A fesztiválteret idén balatoni élményparkkal, valamint ízek és mesterségek utcájával bővítették ki, koncertek, sportbemutatók, bábelőadások és olyan fellépők várnak mindenkit, mint például az Edda, a Kozmix és a Mystery Gang.

Ha eddig még nem tetted meg, akkor a hétvége a legjobb alkalom arra, hogy még kitombolhasd magad a VOLT fesztiválon, Sopronban. Június 29-ig még olyan nevekkel találkozhatsz, mint a Black Eyed Peas, Parov Stelar, Nouvelle Vague vagy Slash.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/75258/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?