Blogolj!

Éjjeli baglyok, figyelem!


Ezen a hétvégén is akad bőven éjszakázni való program, lesz itt állati felvonulás, fesztivál az erdő közepén és tömény kultúr-túra.

Nem is kell szó szerint a hétvégére várni, már június 20-án állati programban vehetünk részt, ugyanis a Madách téren rendezik meg az Erzsébetvárosi Kutyás Utcabált, ahol kutyaszépségversenyt, ügyességi pálya és szimatbemutató várja a kis és nagy négylábúakat.

Június 16 és 21. között érdemes ellátogatni Óbudára, ugyanis az Óbudai Világzenei Hét igazi zenei ínyencségeket vonultat fel a Kobuci Kertben. A fesztivált második alkalommal rendezik meg, ahol többek között fellép Lajkó Félix, a Romano Drom, Szalonna és Bandája és Taraf de Akácfa is.

A Kolorádó Fesztivál idén negyedik alkalommal nyitja meg kapuit a közönség előtt június 19 és 22. között Nagykovácsiban. Az esemény évről-évre egyre népszerűbb a feltörekvő hazai és érdekes külföldi előadók körében, nem is beszélve a zeneszerető látogatókról.

Idén sem maradhat el a Múzeumok Éjszakája, ami június 22-én vár minden kultúra iránt érdeklődőt. Éjszakába nyúlóan látogathatjuk a múzeumokat és galériákat Budapesten, illetve országszerte egyaránt. A programok közt találunk kiállításokat, performanszokat, koncerteket és előadásokat is.  

Június 28-át érdemes már jó előre megjelölni a naptárban, mert egy fontos és nemes célt támogathat az, aki ellátogat Xeravits Géza megsegítésére szervezett jótékonysági koncertre, a belvárosi Kossuth Klubba. A szervezők az ő gyógyulására, családja támogatására szeretnének egy koncert keretében minél nagyobb anyagi támogatást összegyűjteni.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/74915/pics/lead_800x600.png
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?