817-re nőtt a fertőzöttek száma hazánkban
Elhunyt újabb 9 idős, krónikus beteg is, amivel 47-re nőtt a halálos áldozatok száma.
Blogolj!

Zenére fel!


Tombol a nyár, szabadba vágyik mindenki és erre meg is lesz a lehetőség, hiszen számos zenei program vár minket a következő napokban.

Egész nyáron bekapcsolódhatunk abba a szuper városi kezdeményezésbe, amely körbezenéli Budapestet. A Zenélő Budapest keretein belül három hónapon (június 1-től augusztus 18-ig) át a város ikonikus helyszínein – legyen az a Magyar Nemzeti Múzeum, a Várkert Bazár Gloriettje, a Vajdahunyad vára vagy a margitszigeti Zenélő kút – bukkannak majd fel különféle stílusú zenekarok, hogy ingyenes koncertekkel közvetítsék az üzenetet; a zene mindenkié.

Tíz éves a Random Trip! A zenei szabadság legnépszerűbb játszóterét, a határtalan jammelés és a minőségi zene legnagyobb olvasztótengelyét egy évtizede indították útjára. Ezt ünneplik Június 6-án a Budapest Parkban – egy minden eddiginél különlegesebb Random Trip felállással!

A Waldorfeszt az az ötszáz fős kisfesztivál a Dunakanyarban, ahol a vendégek, zenészek, programosok, szervezők együtt, felszabadultan és kötöttségek nélkül hoznak létre varázslatos és békés hangulatot. Az erdő már négy éve öleli a Waldorfesztet, ugyanis 2016-ban költöztették a rendezvényt Zebegénybe. A fesztivált 2019-ben június 7-9. között rendezik meg.

Toldi moziban a nyár kezdete egyet jelent a Japán Filmhéttel, amelyet 2019-ben június 4. és 7. között rendeznek meg. Az idei válogatást az utóbbi évek terméséből válogatták össze; található benne könnyed hangvételű vígjáték, de elgondolkodtató, illetve társadalmi problémákat boncolgató dráma is.

Harmadik alkalommal rendezik meg idén a Belvárosi Sörfesztivált, ahol idén is megtaláljuk majd a világ sörnagyhatalmait, kóstolhatunk prémium külföldi és hazai tételeket, de mellette erős street food választékra és zenei programokra is számíthatunk június 5-10. között, a Szabadság téren.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/74041/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?