Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Helló, május!

Bár nem épp szikrázó idő várható a következő napokban, május elsejével nem múlt el a majális-hangulat.

Május 4-én már nyolcadik alkalommal szervezik meg a CityMatiné partisorozatot a Palatinus strandon. A hangulatfokozásról természetesen zene gondoskodik, vagyis DJ Sobek, Captain Knuckles és a Monolit szolgáltatja a talpalávalót.

Május 2-4. között az elmaradhatatlan Óbuda Napja sem hagy minket unatkozni. Ingyenes koncertek, street food különlegességek és családi programok várnak mindenkit a Fő téren.  

A szombat további programokat kínál: újra megrendezik az Ukmukfukk Zinefeszt vásárát az Anker’tben, ahol a zinek, alternatív képregények és limitált példányszámú nyomatok mellett a magyar kiadványoké lesz a főszerep.  

Az édesanyákról sem feledkeznek meg a szervezők: május 4-én Anyák napi Forgatag vár mindenkit a Czakó Kertben, ahol izgalmas programokkal, piaccal, élőzenével és finom ételekkel várnak mindenkit. A piac már reggel megnyitja kapuit, de déltől a grilleket is beizzítják, este pedig zenével zárják a napot.

Kilencedik alkalommal rendezik meg a Food Truck Show-t a Kincsem Parkban május 3-5. között, ahol a hazai street food legjava várja majd, hogy az ínyenc látogatók végigkóstolják őket. Természetesen az ételek mellett nem maradhat el a lóverseny, a rengeteg családi program és a koncertek sem.

Szintén péntektől vasárnapig rendezik meg a Nagy Budai Sörfesztivált is az ELTE Lágymányosi Campusának területén. Többszáz fajta hazai és nemzetközi kézműves sör és izgalmas sörszakmai előadások várnak mindenkit.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/72348/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?