Blogolj!

Érezd a tavaszt!

Mert minden a tavaszról szól, amit már-már kötelező kihasználni!

Kezdve egy kis rendhagyó programmal az Állatkertben. Március 28-án ugyanis esti sétát lehet tenni az ottlakók között, akiket nappal talán nem is igazán lehet látni, sőt, még az akvárium láthatatlan részét is be lehet barangolni.

És ha már éjszaka, akkor szintén csütörtökön, az Irodalom Éjszakája is vár mindenkit. A különleges irodalmi happening közelebb a kortárs világirodalmat a budapesti közönséghez. Az Irodalom Éjszakáján a Radnóti Színház színművészei izgalmas, esetenként a közönség számára egyébként nem látogatható helyszínen olvasnak fel részleteket 22 ország 23 kortárs szerzőjének regényeiből.

Ha szereted a Szabihíd kezdeményezést, a hídon való kikapcsolódást és bulikat, akkor pénteken ott a helyed a Szabihíd Meet Up-on, vagyis a Szabihídra való felkészülésen. Ez egy workshop-sorozat első része, aminek célja a résztvevőkkel közösen ötletelés a jövőbeli tervekről, innovatív megoldásokról.

Március 30-án a kirándulásé a főszerep. Nem is kell messzire menni, ugyanis a résztvevők Óbudát veszik a nyakukba. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata évente egy alkalommal – tavasszal vagy ősszel – rendez több választható távon teljesítménytúrát a Budai-hegyek erdei útvonalán. Az útvonalak kizárólag jelzett turistautakon vezetnek, nem verseny, így bőven jut idő megcsodálni az erdőt. Minden táv teljesíthető egyénileg, és lehetőség van csatlakozni az óbudai Nordic Walking Klub gyaloglóihoz is.

Szombaton szuper programnak ígérkezik a SUP-túra a Lupa-szigeten. A SUP Budapest csapata minden eddiginél korábban szervezi meg első túráját, aminek célja maga a sziget lesz.  A túra időtartama nagyjából másfél-két óra, ez idő alatt a csapat megkerüli a szigetet, majd a Római-partra tér vissza.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/70783/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?