Blogolj!

Tombol a tavasz!

Nincs mese, most már menthetetlenül minden a tavaszról szól, így a programkavalkád adott. Csapjunk is bele!

Március 23-án a víz világnapja alkalmából újra látható lesz a Vízipók-csodapók, ami most felújított változatban kerül az Uránia mozi nagyvásznára. A vetítést játékos előadás követi a WWF Magyarország szervezésében.

A szombat egyik főszereplője a bor lesz, legalábbis a Corinthia Hotel Budapest esetében.  Hatvan borászat és százötven tokaji bor korlátlan kóstolója, mesterkurzusok és előadások várják a látogatókat a 2019-es Tokaji Március Nagykóstolón a város szívében.

Itt a tavasz, a megújulás időszaka, ilyenkor az embernek is több kedve van kicsit csinosítgatni a lakásán. Az IKEA-hack workshop erre ad lehetőséget március 23-án, ahol az IKEA-termékek újraértelmezéséről-átalakításáról lesz szó: a lényeg az, hogy a „hackelés” végére a tömegtermékből egy személyre szabott darab jöjjön létre. A workshopon megtanulhatjuk, hogy pár kreatív technika és néhány jól megválasztott kiegészítő segítségével a legeslegegyszerűbb darabot is a saját stílusunkhoz alakíthatjuk.

Tuning- és autóőrültek, figyelem! Március 22-24. között ismét vár mindenkit Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállítása és show-ja, az AMTS azaz AutoMobil és Tuning Show a Hungexpón! Az átépített autók és a tuning világa mellett az immáron önálló pavilonokat elfoglaló új autó valamint járműtörténeti és veterán kiállításokba is számos új színt hoz majd a 2019-es év. A kiállított járművek mellett pedig rengeteg programmal és eddig nem látott friss tematikával készülnek a szervezők az új szezonra.

Március 22-23. között, a víz világnapja alkalmából ismét feltárul a Fővárosi Vízművek legnépszerűbb és leglátványosabb létesítményének kapuja. Az 1871 óta üzemelő Kőbányai medence a mai napig a főváros ivóvízellátó rendszerének része, az év meghatározó részében víz tárolására szolgál. Lenyűgöző látványt nyújtó rendkívüli építészeti megoldásaival évente mindössze egy-két alkalommal ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/70493/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?