Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Nőnapi kikapcs

Itt a tavasz, jön a hétvége egy kis nőnappal megfűszerezve. Mi kell még?

Március 8-án Magyarország borásznői újra összejönnek, hogy együtt megünnepeljék a nőnapot a borszerető közönséggel a Gyengébb? Nem! - Nőnapi bórkóstolón. A borkóstolók terepe általában a férfiaké, ezen a napon azonban megkülönböztetett figyelem övezi majd a hölgyvendégeket is.

Újabb szuper program ad lehetőséget arra, hogy jobban megismerjük fővárosunkat. A Magyar Urbanisztikai Társaság a Magyar Urbanisztika Hónapja utolsó eseményeként rendezi meg az első – de hagyományteremtőnek szánt – MUT-sétát március 9-én, amely a városfejlesztés titkaira koncentrálva, új szemmel mutat be egy városrészt. Most Ferencváros középső részén van a sor, amit egy szociológus és a városrész főépítésze mutat be majd az érdeklődőknek.

Ha a séta nem lenne elég, akkor jöjjön egy kis futás! Március 9-én már hetedik alkalommal rendezik meg nőnap alkalmából a Virág Futást, melynek helyszíne ezúttal is Határnyereg és környéke lesz. Ez nem egy verseny, nincs semmi, ami kötelező lenne, a lényeg a kikapcsolódás. A “pálya” hat szirom formájú kör, amelyek legtávolabbi végén virágok várják majd a futókat. Aki mind a hat pontot szeretné érinteni, annak összesen kb. 17 km-t kell megtennie.

Március 10-én igazi feltöltődés vár a WAMP-on! Több mint száz hazai tervezővel és rengeteg programmal indul a WAMP 2019-es szezonja a Millenárison. A hangsúly ezúttal a tudatos, egészséges életmódon és gondolkodáson lesz, izgalmas workshopokkal, játékos programokkal és egy jótékonysági kampánnyal is várják az érdeklődőket.

És ha még nem volt elég a feltöltődésből és kényeztetésből, akkor érdemes kilátogatni a Nagy Budapesti Palacsintafesztiválra március 8-10. között, ahol a palacsinta valamennyi elkészítési formáját megkóstolhatjuk a rakott finomságoktól kezdve a sós megoldásokig. A rendezvényt azoknak sem kell kihagyniuk, akiknek ételallergiájuk van, vagy igyekeznek eleve egészségesen táplálkozni, hiszen a szervezők rájuk is gondoltak.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/69913/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?