Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Kinyílt a város

Egy héttel előbb érkezett a tavasz, kinyíltak a terek, kinyílnak a virágok, kinyitottak a teraszok. Ki a szabadba!

Ha már jó idő, akkor utazás, pontosabban az Utazás Kiállítás a Hungexpon, ami várja a kalandorokat, pihenni vágyókat és nem utolsó sorban a szakmabelieket február 21-24. között. Egyedi, különleges hétvégére készülnek a szervezők, ahol nemcsak egy tippre lelhetünk, hanem utazási lehetőségek sokaságával találkozhatunk. Utazási irodák, különböző országok képviseletei szakértőkkel, túra- és idegenvezetőkkel, hivatalos utazók, bloggerek az előadásaikkal, tanácsaikkal állnak majd a látogatók rendelkezésére.

Jövő héten érkezik a mozikba az eddigi legátfogóbb dokumentumfilm Bud Spencerről, aki idén lenne 90 éves. Király Levente Piedone nyomában című film premier előtti vetítését február 22-én tartják az Uránia moziban, ahol nemcsak a vetítés, hanem koncertek és plakátkiállítás is várja a rajongókat.

Szombaton a főszerep a népzenéé, ugyanis immár tizenkettedik alkalommal adnak gálaműsort a magyar nép- és világzene rangos előadói a Müpában, A Népzene Ünnepén. A gálaműsoron a tradicionális és a feldolgozott népzenék hívei is számíthatnak különlegességekre, de talán még soha nem volt olyan „ünnep”, amely ilyen sok új produkciót kínált. Fellép többek között a világhírű muzsikás, a Magos Zenekar és a Dalinda.

Bár a jelmondatunk a hétvégre az, hogy ki a szabadba, most egy igazán különleges eseményre, a BBU Föld Alatti Futására invitáljuk a kalandorokat. Szombaton minden futni vágyó megismerheti az egyedi felszín alatti labirintust, a kőbányai pincerendszert, ami az egykori kőbányából kialakított tároló és járatrendszer. A pince valamikor a Dreher Sörgyár raktárhelyisége volt. Futás megnézni!

Az Imagine Budapest újabb városjárást szervez szombatra. Most bűnügyi történeteknek, pletykáknak lehet utánajárni Budapesten. A kétórás alvilági sétán az elmúlt századok leghírsebb, legérdekesebb bűneseteire derítenek fényt és közben bemutatják a város mindenkori sötét oldalát – persze csakis messziről, szórakozva és csak egy egészen kicsit borzongva.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/69191/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?