Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Állati hétvége

A tél még tart, de ki tudja, meddig. A tavaszi nap első sugarai fel-felbukkannak, de majd a medvék megmondják, hogy mire is számíthatunk a következő hetekben. Állati hétvégénk lesz!

Február első napjaiban a tavaszvárásé lesz a főszerep, vagyis irány a medvelak! Február 1-3. között az Állatkertben Mackófesztivált tartanak ahol lesz kispanda reggeli és jegesmedve etetés, bábjáték és macipofi arcfestés is.

A Budakeszi Vadaspark sem maradhat ki a jóból; szombaton a látogatók részesei lehetnek egy izgalmas meteorológiai kísérletnek: a medve-les programon ugyanis a vadaspark két medvéje jósolja meg a várható időjárást. A tavaszváró szombati programsorozat részeként álltréningek és Klíma-kaland is várja az érdeklődőket.

Január utolsó napján a főszerep a kávéházaké, vagyis a budapesti eszpresszók történetét ismerhetjük meg jobban Zeke Gyula kultúrtörténész előadásán keresztül Cziffra György emlékkiállításán Helle Maximilan zongorakíséretével.

Február elsejétől egészen harmadikáig egy téli csodavilág vár mindenkit a Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztiválon, a Budapest Arénában. Minden korosztályt magával fognak ragadni A kis hableány, az Aranyhaj és a nagy gubanc, A szépség és a szörnyeteg, és a hatalmas sikert aratott Jégvarázs kalandos pillanatai egy vadonatúj jégrevüben.

Már tíz éve, hogy nincs köztünk Cseh Tamás. Magyarország 20. századi krónikásának emlékestjén, február harmadikán az alkotók a Cseh Tamás életmű legfontosabb dalait szeretnék visszahozni a közönségnek egy újragondolt műsorral és új fellépőkkel kiegészülve. A produkció zenei vezetője, a dalok hangszerelője Hrutka Róbert, a legendás dalokat pedig olyan nevek adják majd elő, mint Für Anikó, Nagy-Kálózy Eszter, Rudolf Péter, Udvaros Dorottya, vagy Vecsei H. Miklós.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/68332/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?