Blogolj!

Két ünnep között is pörgés


Kicsit elfáradtál a nagy lakomákban, a karácsonyi sürgés-forgásban, de még meg akarod tolni az év végét? Akkor ajánlunk pár programot még 2018. utolsó napjaira.

IPA, APA, Pilsner és ami csak szem-szájnak ingere. A töltött káposzta- és a bejglimaraton levezetésére december 27-én karácsonyi csapfoglalást tart a FIRST Craft Beer a Neked Csak Dezsőben, ahol összesen 13 sörrel készülnek, hogy mindenki megtalálhassa a maga kedvencét.

De ha méregtelenítésre vágysz, vagy épp így akarod felkészíteni magad a szilveszterre, akkor a Sóker Sóbarlangban a helyed. December 27-én ugyanis tisztító flow gyakorlást tart a Yoga Brunch jógaoktatója a Himalája sótéglák által övezve.

December 28-án már szilveszteri hangulatba kerülhetsz: tizenhárom champagne ház, több mint húsz magyar pezsgős, bubis pincészet, valamint proseccók, crémant-ok és cavák komoly választéka vár az év egyik legnagyobb pezsgőkóstolóján, a Stefánia Palotában helyet kapó Borjour Buborék 2018 elnevezésű programon.

Ha csak sétálgatni van kedved, akkor neked való program december 29-én az Imagine Budapest karácsonyi bóklászása, ahol rengeteg városi mesét hallhatsz, miközben a világ szeme elől elrejtett helyszíneket járhatsz be. A séta egy finom, fűszeres teával indít, hogy annak gőzében megelevenedjenek a középkori karácsonyi mesék. Majd egy kis időutazással 19. századi karácsonyfavásárok és játékboltok forgatagában találhatod magad.

A szilvesztert töltsd rendhagyó módon egy igazán különleges helyen, a Katonában. A színház idén is készül szilveszteri programmal: az év utolsó napján A két Korea újraegesítése (mely este 9-től századik alkalommal, utoljára látható), a Kamrában pedig az Ürgék lesz műsoron. A jegyárak magukban foglalnak egy pezsgős koccintást is.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/66796/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?