Blogolj!

Hello, karácsony!


Nincs mese, nyakunkon a karácsony, nagy a forgás, nagy a hajtás, de a készülődés közepette is adjunk magunknak alkalmat arra, hogy kikapcsolódjunk.

Még a nagy stresszelős sütés-főzés és utolsó pillanatban ajándékokért futkorászás közben szakítsunk egy kis időt a lelassulásra, nyugalomra. Erre ad nagyon jó alkalmat december 21-én a Kis esti flow keretén belül egy különleges jógagyakorlás az elengedés. Nyújtózkodós, masszírozós mozdulatok, amivel átmozgathatod testedet és lelkedet, előkészítve őket az óra végi légzőgyakorlatokra és mini meditációra (és nem utolsó sorban a nagy karácsonyi időszakra).

Másnap, azaz december 22-én is vár ránk egy kis móka: a Tereza látja vendégül a karácsonyi Lakásvásárt, ahol az utolsó pillanatban még beszerezhetünk néhány ajándékot szeretteinknek és persze magunknak, hazai dizájnerek portékái közül válogatva.

Ki mondta, hogy a Római csak nyáron nagyszerű? Szombaton az idei év legszebb, karácsonyi piacozására készülnek a Római-parton, az ünnepek előtt itt még be tudjuk szerezni a termelői forrásból származó hozzávalókat, és kóstolhatunk is a finomságokból. A piacon minden érdeklődőt forró teával várnak. Kell ennél több a hangolódáshoz?

Tudatos vásárlók és hazai kézműves alkotók, tervezői márkák találkozása az Esernyősben, az Óbudai Dizájn Piknik keretein belül az ünnepi készülődés forgatagának utolsó napjaiban, egészen december 23-ig. A Szindbád Rendezvénytérben kialakított Designfal szemet gyönyörködtető, kreatív alkotásokkal fogadja a betérőket. Ami pedig a legjobb; tervezők és designerek művészi munkái között akár egyedi karácsonyi ajándékokra is lelhetünk, miközben a hétvégeken beszélgetni is lehet a tervezőkkel.

A Várkert Bazár sem marad ki az adventi forgatagból. Napközben ingyenes családi és gyermekprogramok, kézműves foglalkozások, koncertek, kortárs iparművészeti vásár, adventi gyertyagyújtás és élő Betlehem is vár minket idén is, amely december 2. és 23. között vasárnaponként zajlik majd.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/66581/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?