Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Ünnepi hangulatban

Tagadhatatlan, hogy közeleg a karácsony, a Mikulás a nyakunkon, szóval nem meglepő, hogy a programok is ünnepi hangulatba öltöztek.

Ha már Mikulás, akkor Mikulásfutás. December hatodikán (mikor máskor?) a MikulásGyár és a Polar Hungary közös futást szervez a Millenárisban, felhívva a figyelmet a rászoruló gyerekekre és családjaikra. Az 5 km-es táv nem a versenyzésről szól, lehet majd ismerkedni és tapasztalatot is gyűjteni, esetleg szóba elegyedni a Mikulással, hiszen ő is csatlakozik majd.

Utolsó napjaihoz érkezett az a kezdeményezés, melynek keretei közt tavaly több mint 1500 tábla csokoládét sikerült összegyűjteni gyermekotthonokban élő gyerekek számára. Sok más helyszín mellett a Púder is csokigyűjtő ponttá válik, azaz egészen december 7-ig leadhatjuk itt a gyerekeknek szánt csokikat, melyekkel kapcsolatban csak a szavatossági időre kell figyelnünk.

December 8-án a Duna Palotában rendezik meg a Csak a Mentes Karácsonyi Vásárt, ahol megismerkedhetünk azokkal az alternatív élelmiszerekkel és alapanyagokkal, melyek segítségével nem kell lemondanunk a karácsonyi finomságokról akkor sem, ha valamilyen ételallergiával küzdünk vagy szimplán egészségesen szeretnénk táplálkozni az ünnepek alatt is. A vásár mellett előadások és workshopok is lesznek, illetve személyes konzultáción és táplálkozási tanácsadáson is részt vehetünk.

Szintén december 8-án, a Tetoválók Éjszakáján a romantika és az erotika világába kalauzolják a vendégeket. Lesz minden, mi szem-szájnak ingere: páros tetoválások, erotikus, szerelmes minták és piercingek sorsolása (több mint 100 ajándéktetoválás), fehérnemű-bemutató, sminkkészítés, körömfestés, koktélbár ismerkedni vágyóknak, egyéb szexi betétprogramok. A zene kedvelői sem fognak unatkozni, 2 teremben 10 koncert közül válogathatnak!

A szombat a kutyusoké, ugyanis a Kutyabarát.hu és a Szimpla Kert szervezésében kutyabarát karácsonyi vásárt tartanak Szimpla Kutya néven, ahol a kézműves kellékek, kutyabarát termékek beszerzésén túl a látogatók megoszthatják a kutyás városi lét tapasztalatait is.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/65922/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?