Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Hello, december!

Elérkezett hivatalosan is tél ezzel a hétvégével, és ha már december, akkor óhatatlanul is bekúszik a mindennapokba a karácsonyi hangulat és készülődés.

Számos program, workshop veszi tehát kezdetét ezzel az időszakkal, amik megtanítanak bárkit arra, hogy varázsoljon hamisíthatatlan ünnepi hangulatot a lakásba.

November 30-án már be is gyújtják a rakétákat a Szatyorban, ahol adventi naptárkészítésre kerül sor, aminek alapja egy gyönyörű, csiszolt fatábla, amelyre a saját készítésű pecsétekkel feldíszített ablakok és titkos is üzenetek kerülnek majd.

Szintén pénteken indul be az Adventi Zwack Open a Zwack Múzeumban, ahol 11 borvidék ötven féle borát lehet majd megkóstolni, és természetesen a finom ételek sem maradnak el.

December elsején a Szelence Caféban saját kezűleg készíthetünk karácsonyi finomságokat a fa alá, amelyekkel biztosan megörvendeztetjük majd szeretteinket. A Gasztroajándék készítő workshop keretein belül lesz lehetőség karácsonyi fűszerkeverékes házi granola, csokis zabkeksz, téli teakeverék elkészítésére is, ezeket aztán egyedi csomagolásba is helyezhetjük.

A biciklisek is összekötik a kellemest a hasznossal, mivel szombaton a B-terv Közösségi Műhely és Kávézó különleges bringás design vásárt szervez, ahol biciklis témában válogathatunk jobbnál-jobb ajándékötletek között.

A Mikulásnak december elején nagyon sok a dolga, világszerte gyerekek milliói várják. Hogyan másként érhetne oda mindenhova időben, mint futólépésben? December másodikán így esély van arra az 5. Rossmann Mikulásfutáson, hogy kicsit behozza a lemaradását, és a kicsik és nagyok, családosok és egyéni "segítők" is bekapcsolódhatnak a programba.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/64927/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?