Blogolj!

Merülj bele az éjszakába!


A hűvös őszi estéken sem kell otthon maradni, a szervezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy elfeledtessék velünk a hideget.

A csütörtök a kispéntek, mint az köztudott, tehát szeptember 27-én máris lehet bulizni, nem is akárhol, hanem a Papp László Budapest Sportarénában. A Nemzeti Kulturális Alap 25 éves, 25 nap alatt 25 eseményt szerveznek. Csütörtökön az Arénában például 3 órás show-t, ahol a hazai könnyűzene nagyjai lépnek fel.

Ha már éjszakába merülés, akkor nem érdemes kihagyni a Kutatók Éjszakáját sem. Legyél te is felfedező, ismerd meg a tudomány izgalmas szegleteit! Mindezt megteheted szeptember 28-án és 29-én, ráadásul ingyen.

Szintén pénteken és szombaton kerül megrendezésre a Ráday Korzó, ami egy igazi utcafesztivál. Kulturális, művészeti, kulináris helyszínek, kisboltok, műhelyek, gyönyörű, míves kapuk titkos kertekkel megnyílnak, és másfél napra megmutatják magukat úgy, ahogy eddig még talán nem láttad őket.

Éjjeli baglyok és könyvmolyok, figyelem! Az éjszakánál maradva az Olvasás Éjszakáját is megtartják szeptember 29-én. Egy éjjel, ami a könyvekről szól, mindez két helyszínen, ingyenesen.

A nyár végével elkerülhetetlenek a szabadtéri szórakozóhelyek záróbulijai, a Kobuci pedig igencsak megadja a módját az utolsó bulinak. Szeptember 29-én a Quimby gondoskodik arról, hogy senki se fázzon egy percet sem egész este.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/59781/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?