Blogolj!

Nyárias utózönge


Hiába a szeptember közepe, az idő megkívánja a nyárias hangulatot, a nyárias hangulat pedig a jó kis programokat. Most sem maradunk ám otthon!

A BME minden évben megrendezi saját szemeszterindító buliját, azaz a BME Egyetemi Napokat. Ez most sincs másként, 12. alkalommal lehet tombolni a koncertekre, többek között a Well Hello, a Blahalouisiana, a Kozmix, a The Biebers nyomja a partit szeptember 11-13 között.

A Várkert Bazár sem marad ki a jóból, így mi sem: szeptember 14-15 között rendezik meg a Telekom Electronic Beats Festivalt, ami az elektronikus zene fanatikusainak kedvez, hiszen olyan fellépők szolgáltatják az ütemeket, mint Ben Klock, Isu, vagy a Zagar.

Ha már mi is bulizunk, akkor a kedvenceink sem maradhatnak ki, nem igaz? Erre pedig egy tök jó programot ad a Kutyás Piknik a Dürer Kertben szombaton. Spánielesek, tacskósok, bulldogosok figyelem; közösségi találkozóra kerül sor a piknik keretein belül.

Más jellegű, de annál izgalmasabb programra invitál az az idegenvezetés, ami az egykor hírhedt Rákóczi tér prostijainak és stricijeinek világát mutatja be. A stricik a téren kártyáztak, a téteket a betörésekből szerzett értéktárgyak jelentették vagy a pénzek, amelyek a lányok szedtek össze azzal, hogy minél többször mentek el üzletbe a kuncsaftokkal. Izgi, mi? Még több infó szeptember 15-én a helyszínen.

Martonvásár dallamokkal hangol minket az őszre. Szeptember 15-16 között a Magyar Népdal Napja alkalmából ötödjére rendezik meg a kétnapos eseményt, aminek kertén belül a látogatók nemcsak a magyar, hanem a szomszédos országok kulturális értékeit is megismerhetik, ugyanis a V4-országok, vagyis a csehek, lengyelek és szlovákok is meghívást kaptak a rendezvényre, ezzel is színesítve a repertoárt.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/58339/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?