Blogolj!

Az őszi estéket sem otthon töltjük


Meglegyint minket kicsit az ősz szele, de nem kell kétségbeesni, ez még nem jelenti azt, hogy máris beszorulunk a négy fal közé.

Éjjeli baglyok és állatbarátok, figyelem! Augusztus utolsó napján, azaz pénteken az éjjelé és az állatoké a főszerep. Az Állatkertek Éjszakáján országszerte tizenkét helyszínen várnak az állati programok, a fővárosban a Vadaspark, a Tropicarium és a Fővárosi Állat- és Növénykert vesz részt.

Szeptember elsején rendezik meg az ország egyik legnagyobb kulturális seregszemléjét, a 10. Pozsonyi Pikniket Budapesten, így az egész napos kulturális fesztiválon színházi, zenei és irodalmi programokkal várnak mindenkit.

Augusztus 31 és szeptember másodika között harmadik alkalommal rendezik meg a Dunapest Fesztivált. A főváros folyó menti helyszínein száznál is több művész és előadó programjait élvezve kerülhetünk közelebb a Dunához. A fővárosi Szabad Tér Színházzal együttműködésben a margitszigeti uszályon lép fel a Szabó Benedek és a Galaxisok, a Dunapestet a Budapesti Fesztiválzenekar koncertje zárja a Várkert Bazárban.

Jön a III. Budapest Urban Games és a tavalyi év nagy sikerére való tekintettel a második budapesti Duna-átúszással szeptember elsején. Talán nem túlzás azt állítani, hogy az év egyik legfontosabb napja a magyar sportszeretők számára – új év, új sportágak, na meg persze a régi, jól bevált számok.

Maradva a sportnál: a Face Team formáció neve talán ismerősen csenghet, ők a Csillag születik és a Britain’s Got Talent színpadát is megjárták, ráadásul 10x-es Guinness világrekord tartók. Az egyedülálló kosárlabdashow-t most te is megnézheted, ugyanis Dubai, Hong Kong és az Egyesült Államok után Budapestre érkezik a csapat szeptember másodikán.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/57606/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?