Blogolj!

Induljon a tombolda!

Nincs mese, ha augusztus, akkor Sziget. És ha Sziget, akkor rengeteg világsztár, tombolás és buli. Bár nagyjából a fesztivál határozza meg a hetet, azért persze akadnak más programok is.

Szóval ez a kicsivel több mint egy hét (augusztus 8-15) a Sziget-hét, vagyis nemcsak a város, hanem a Hajógyári is megtelik bulizókkal és nem mellesleg világsztárokkal. Ha bírod a strapát, akkor olyanok koncertjein tombolhatsz, mint az Artctic Monkeys, Dua Lipa, Lana Del Rey, Shawn Mendes, Mumford and Sons és még sok száz fellépő.

A régi bulik emlékét eleveníti fel az egykori Ifipark, azaz a Várkert Bazár. Nyáron indult koncertsorozatukkal a nosztalgia és a hazai legendák nyomán indították el Volt egyszer egy Ifipark elnevezésű rendezvényt, aminek következő fellépője Hobo lesz augusztus 11-én.

Ha nem bírod a hőséget, de mégis meg akarod tartani a pezsgést és a bulihangulatot, akkor irány a Vituki uszoda strandja, és a Pool & Beer augusztus 11-én! Több DJ és medence a fullasztó hőségben, Budapest szívében. Mi kell még?

Pénteken kezdődik Európa legnagyobb hagyományőrző rendezvénye, a Kurultaj - Magyar Törzsi Gyűlés Bugacon, ahova világhírű hadi hagyományőrzők, zenészek, sportolók és tudósok érkeznek 12 országból. Az első magyarországi Kurultajt tíz évvel ezelőtt rendezték meg, azóta azonban a sztyeppei lovas nomád népek legnagyobb kulturális találkozójává vált: idén a 120 Kárpát-medencei magyar hagyományőrző csapat mellett 26 nemzet képviselői és hagyományőrzői vesznek részt a három napos rendezvényen, ahol több mint 50 programon keresztül mutatják be népi kultúrájukat.

Persze ha kicsit nyugodtabb programra vágysz, akkor szombaton érdemes ellátogatni a Vásárcsarnokba, ugyanis egy idegenvezető segítségével jobban megismerheted Budapestet, azokat a helyszíneket - jelen esetben a Vásárcsarnokot -, ahol esetleg nap, mint nap elsétálsz. Kis időutazás, miközben még finomakat is lehet enni. Nem olyan rossz, nem igaz?

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/56743/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?