Blogolj!

Élvezd az éjjeleket!


A kellemes nyári napokon az ember legszívesebben csobbanna valahol, ez rendeben is van. De mi a helyzet az éjszakákkal? Van pár tippünk.

A nyár egyik leghangulatosabb és sokszínűbb rendezvénye immár hosszú-hosszú évek óta a Művészetek Völgye, ami pénteken startolt a festői Balaton-felvidék zegzugos helyein, azaz Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön. Film, színház, komoly- és könnyűzene, kultúra, hagyomány. Mindez július 29-ig.

Július 18 és 21 között érdemes ellátogatni a Kapolcstól nem is olyan messze található Veszprémre, hiszen egy fergeteg Utcazene Fesztivál turbózza fel a következő napok hangulatát. A hazai zenészek mellett francia, holland és angol muzsikusok is fellépnek, ezzel is gazdagítva a repertoárt, arról nem is beszélve, hogy számos ismeretlen-izgalmas zenei műfajkeveredéssel színesítik a négynapos fesztivált.

A kikapcsolódást neked egy jó könyv jelenti? Akkor érdemes felfedezni július 21-én, az Olcsó Könyvek Éjszakáján a rejtett kincseket, hátha találsz valami izgalmasat. És mindezt 50 Ft-ért. A Tabáni Garázsvásár elhozza neked az óriási felhozatalt, neked már csak fejest kell ugranod a 2500 db könyvben!

És ha már fesztivál fesztivál hátán, akkor gondoljunk a kutyusokra is. Július 21-én a kutyáké a főszerep a DogMopolitan keretein belül a Bókay-kertben. A fesztivál egyszerre szól a jótékonyságról, az állatvédelemről és a felelős állattartásról, lesznek előadások kedvenceink egészségéről, de természetesen a koncertek sem maradnak el.

Hétvégente az autókat és villamosokat felváltják a kikapcsolódásra vágyó emberek a Szabadság hídon, és ez most sem lesz másként. Július 22-én felforr a levegő a Duna felett, mert a Söndörgő elhozza a hamisítatlan délszláv hangulatot és dallamokat, amivel mindenkit garantáltan megtáncoltatnak majd.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/55831/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?