Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Koccints a nyárra!

Kinyílik a város, a világ, nyáron pedig az ember nem vágyik a négy fal közé. Nem is kell, lesz program dögivel, amik leginkább a koccintásra koncentrálnak.

Mert például itt is van a BorJour Piknik. Július 12 és 13 között koccinthatsz kedvedre, a Szabadság tér tíz borászattal, kóstoló pohárral, utcazenészekkel és természetesen finom nedűkkel vár.

A szombat is rengeteg programot ígér. A Kobucit megtöltik az ismerős kedvenc dallamok, azaz fellép a Ghymes, 35 év legszebb dalaival. Működésük alatt eddig 25 önálló albumot jelentettek meg, több mint 3000 koncertet adtak a világ 25 országában. Kivételes életművüket most te is meghallgathatod július 14-én!

A zene és a jazz szerelmesei, figyelem! A szombati nap egy igazi zenetörténeti utazásra invitál. A túrán budapesti jazz élet legfontosabb helyszíneivel, művészeivel ismerkedhettek meg, miközben egyre jobban megismeritek ennek a zenei műfajnak a sajátosságait, érdekességeit. Start az Astoria Hotelben!

Már javában dübörög az idei EFOTT, és ha még nem tetted meg, akkor itt az idő, hogy leruccanj Velencére, és vasárnapig ott is maradj, hiszen nemcsak koncerteken tudsz tombolni, hanem csobbanni is lehet természetesen a tóban, az egyéb színes programokról nem is beszélve. John Newmantől kezdve, a Punnany Massifon át Majkáékig mindenki ott van, aki számít. És te?

Jazz is, koncert is, bor is, de kicsit más, mint az eddig felsorolt események. A Jazz és a Bor Fesztiválja Balatonboglár egyik kiemelt eseménye, amit nem érdemes kihagyni. Nemcsak a rengeteg koncert és sokféle ital, hanem a környezet sem utolsó. Ha igazi kellemes kikapcsolódásra vágysz, amit össze is tudsz kötni egy nyaralással, akkor irány a déli part július 11 és 14 között!

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/55487/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?