Blogolj!

Zenei és kulturális tobzódás


A hétvége jó kis programokkal kecsegtet. Lesz itt komolyzene, fesztivál és kiállítás is.

Pénteken lesz a híres mexikói festőművész, Frida Kahlo életét és munkásságát bemutató nagyszabású kiállítás megnyitója a Magyar Nemzeti Galériában. Az időpont nem véletlen, a festőművész születésének 111. évfordulóján tartják. Frida Kahlo munkásságát és életének jelentős részleteit 26 ismert festményen és 9 rajzon, valamint fotókon és videofelvételeken keresztül mutatják be.

Könyv- és lemezfanatikusok, figyelem! Július 8-án a Collectorism börzén mindent megtalálhattok, ami ráadásul ingyenes. A vásár gyermek- és kutyabarát, és a balkán grill sem marad el. Mindez az ELLÁTÓházban.

Immár negyedik alkalommal rendezik meg a Klassz a pARTon! című nyáresti vízparti komolyzenei koncertsorozatot. A július 8-án induló és szeptember 22-én záruló fesztivál számos külföldi előadót sorakoztat fel, az idei újdonság, hogy Pozsonyban és Rijekában is lesznek koncertek.

Eger legnagyobb és legnépszerűbb ingyenes fesztiválján, azaz az Egri Bikavér Ünnepen számos egri borász kiváló borokat és a város legjobb éttermei az italokkal harmonizáló ételeket kínál az érdeklődőknek. Ahogy már tavaly is, az Egri Bikavér és az Egri Csillag borok mellett a helyi termelők rozé borai is ott lesznek a kínálatban. Mindez a csodaszép Érsekkertben július 5 és 8 között.

Megint lehet zúzni a Balaton Soundon! Július 4 és 8 között csapasd a legnagyobb nevekre a Balaton partján. Nyár, haverok, bulik, koncertek, többek között David Guettával és Martin Garrix-szel. Mi kéne még?

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/55233/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?